Yandex Metrica

Kırmızı buzağıyı kurban edip Mescid-i Aksa'yı yıkacaklar! Tapınakçıların Fısıh Bayramı'nda mabed rüyası

"Hamas niçin 7 Ekim'de harekete geçti?" sorusunu üst düzey bir Filistinli kaynak böyle cevapladı: "Yahudiler Mescid-i Aksa'yı yıkıp Süleyman Mabedi'ni inşa etmek için harekete geçmek üzere. Üçüncü tapınağın inşası için gerekli olan 'kırmızı düve'yi elde ettiler. Kurban etme ritüelinden sonra artık her şey hazır olacak."

Dünya

23.04.2024, 14:00

İsrail'i perişan eden 7 Ekim baskınlarının perde arkasında şok bir detay ortaya çıktı. Kudüs'ü işgal altında bulunduran siyonist çete, Mescid-i Aksa'yı yıkıp yerine Süleyman Mabedi'ni yeniden inşa etmek için harekete geçmek üzereydi. 

Evanjelik Hristiyanlarla siyonist Yahudilerin 'Mesih müjdecisi' olarak görüp uzun zamandır hasretle gözlediği kutsal 'kırmızı düve' sonunda ortaya çıkmıştı ve bu düveler, Tapınak Tepesi'nde düzenlenecek bir ritüelle kurban edilecek, sonrasında Mescid-i Aksa ve Kubbet'us Sahra enkaza çevrilerek yerlerine Süleyman Mabedi'nin inşası için çalışmalara başlanacaktı. 

ABD'den Ukrayna, İsrail ve Tayvan'a açık çek: 95 milyar dolarlık yardım paketinde neler var? ABD'den Ukrayna, İsrail ve Tayvan'a açık çek: 95 milyar dolarlık... Haberi Görüntüle

Döneri Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier'in elinden kurtardık: Avrupa Parlamentosu 'döner Türkiye'nin' dedi Döneri Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier'in elinden kurtardık: Avrupa Parlamentosu 'döner Türkiye'nin'... Haberi Görüntüle

MESCİD-İ AKSA'YI YIKMAK ÜZERELER

Çarpıcı ayrıntıya, Hamas liderliğiyle sürekli temas halinde olan üst düzey bir Filistinli dikkat çekti. Londra merkezli Middle East Eye haber portalına konuşan kaynağa göre Hamas yönetimi, fanatik siyonist Yahudilerin Mescid-i Aksa'da bir hayvan kurban etme niyetinde olduğunu, bu ritüel sonrasında İslam'ın ilk kıblesindeki sembol camilerin yıkılması için harekete geçileceğini haber aldı. 

Evanjelik Hristiyanlarla Yahudiler, 'Tapınak Tepesi' olarak adlandırdıkları Mescid-i Aksa-Kubbet'us Sahra arazisine Süleyman Mabedi'nin üçüncü kez inşa edilmesi için öncelikle orada 'kırmızı düve' kurban edilmesi gerektiğine inanıyor.

Vücudu tamamen kızıl tüylerle kaplı yavru ineğin orada kurban edilmesi halinde toprak 'temizlenecek' ve tüm kirlerinden arınmış yere Üçüncü Tapınağın inşa edilmesi yolunda hiçbir engel kalmamış olacak.

Netanyahu varoluşsal bir tehdit... İsrailli muhalefet lideri: Hükümetten buram buram zayıflık kokusu yayılıyor Netanyahu varoluşsal bir tehdit... İsrailli muhalefet lideri: Hükümetten buram buram... Haberi Görüntüle

Soykırımcı Netanyahu'dan saldırı tehdidi: Hamas'a askeri baskıyı artıracağız Soykırımcı Netanyahu'dan saldırı tehdidi: Hamas'a askeri baskıyı artıracağız Haberi Görüntüle

KIZIL TÜYLÜ 'KUTSAL DÜVE' DOĞDU

Yahudi yerleşimci/hırsızlar, Mescid-i Aksa'nın tamamen İsrail yönetiminin kontrolünde olduğu algısını Müslümanların zihnine oturtmak için aylardır kutsal mabede günde iki kere 'baskın' düzenleyerek İsrail polisinin koruması altında terör estiriyordu. 

Düzenli baskınlarla saldırıları normalleştiren Yahudiler, yaklaşık bir ay önceki Sukhot Bayramı'nda Mescid-i Aksa'ya 'sebze kurbanı'nda bulunmuş, ellerinde palmiye yaprakları taşıyan düzinelerce kişi 'kırmızı düve' öncesi son ritüelini de yapmıştı.

Hz. İbrahim Aleyhisselâm ve ailesinin kabirleri bulunduğuna inanılan El-Halil Camii'ni önce ibadete kapatan ve sonrasında 'bölünmüş halde' açan Yahudilerin Süleyman Mabedi için harekete geçmesi an meselesiydi. Çünkü Mesih/İsa'nın yeniden yeryüzüne dönüşünün habercisi olan kırmızı düve İsrail'de dünyaya geldi! 

Aliyev Ermenistan'ı silahlandıran 3 ülkeyi işaret etti: 'Oturup bekleyemeyiz, ciddi önlemler almak zorundayız' Aliyev Ermenistan'ı silahlandıran 3 ülkeyi işaret etti: 'Oturup bekleyemeyiz, ciddi... Haberi Görüntüle

TAPINAK ENSTİTÜSÜ YILLARDIR ÇALIŞIYOR

ABD doğumlu Ortodoks haham Chaim Richman liderliğindeki Kudüs merkezli Tapınak Enstitüsü, eylül ayında yaptığı tuhaf bir açıklamayla "Kırmızı düvenin İsrail'de 2 bin yıl sonra doğduğunu" duyurdu. Enstitü, ABD-Nebraska'dan ithal ettiği kızıl Angus ineklerinin genetiğiyle oynayarak 'tamamen kırmızı düve' elde etmek için yıllardır çalışıyordu. 

Kudüs merkezli siyonist Yahudi gruplardan 'One Third Temple', 2024 yılının nisan ayına denk gelen Fısıh Bayramı'nda 5 adet kırmızı düveyi kurban edeceklerini açıkladı. Hamas liderliğine yakın Filistinli, "Geriye tek şey kaldı: Kırmızı düvelerin kesilmesi... Eğer bunu da yaparlarsa Üçüncü Tapınağın yeniden inşası her an başlayacak demektir" diyor. 

İsrail ordusu duyurdu: Gazze Şeridi'nde bir İsrail askeri öldü İsrail ordusu duyurdu: Gazze Şeridi'nde bir İsrail askeri öldü Haberi Görüntüle

YEDİ KOLLU ALTIN ŞAMDAN HAZIR

"Hamas, El Aksa için tehdidin çok yaklaştığını düşünüyordu" diyen Filistinli kaynak, Mescid-i Aksa'nın yıkılması ihtimaline İsrail hapishanelerindeki 5 bin 200 Filistinli mahkûmu kurtarma isteği eklendiğinde, ortaya 7 Ekim baskınlarının çıktığını belirtiyor. Aynı kaynak, baskınların ardındaki üçüncü sebebin ise bir toplama kampını andıran Gazze'deki gayri insanî durum olduğunu söylüyor. 

Süleyman Mabedi'ni yeniden inşa etme hedefindeki Tapınak Enstitüsü, Tevrat'taki betimlemelere uygun olarak yarım ton ağırlığında ve 45 kilogramı 24 ayar altından yapılmış dev bir Yedi Kollu Şamdan (Menora) inşa etti. Doğu Kudüs'teki 'Yahudi Mahallesi'nin orta yerine konulan Menora, Tapınakçıların ifadesiyle "Kutsal Mabed'de yakılacağı günü bekliyor."


 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading