Yandex Metrica

İsveç bu sefer izin vermedi: Kur'an-ı Kerim yakmak için başvuran provokatör engellendi

İsveç bu sefer izin vermedi: Kur'an-ı Kerim yakmak için başvuran provokatör engellendi

İsveç polisi Kur'an-ı Kerim yakmak için başvuran provokatöre izin vermedi.

Dünya

23.01.2024, 22:19

İsveç polisi Irak'ın Stockholm Büyükelçiliği önünde Kur'an-ı Kerim yakmak için başvuru yapan bir kişiyi engelledi.

'Sübyancı'ya mahkemeden rekor tazminat: Tam 7 milyon 200 bin lira! 'Sübyancı'ya mahkemeden rekor tazminat: Tam 7 milyon 200 bin lira! Haberi Görüntüle

İSVEÇ POLİSİNDEN İZİN ÇIKMADI

Stockholm polisinin yaptığı açıklamada Kur'an-ı Kerim yakmak için başvuru yapan kişiye izin verilmediği belirtildi ve şu ifadelere yer verildi:

Kur'an-ı Kerim yakma olayları arttı ve gelecekte artabileceği göz önüne alınarak kısa vadede İsveç çıkarlarına zarar verecek gelişmeler değerlendirilmiş ve buna göre da karar alınmıştır.

'Silah değil diplomasi' diyerek 18 yıllık görevini bıraktı! ABD Dışişleri Bakanlığı'nda 'Gazze' istifası! 'Silah değil diplomasi' diyerek 18 yıllık görevini bıraktı! ABD Dışişleri... Haberi Görüntüle

PALUDAN'I DA ENGELLEDİLER

Geçtiğimiz ay Kur'an-ı Kerimm yakma eylemleriyle İsveç'in NATO görüşmelerini engelleyen ırkçı ve İslam düşmanı Danimarkalı siyasetçi Rasmus Paludan 8 Şubat'da Türkiye'nin Stockholm Büyükelçiliği önünde Kur'an-ı Kerim yakacağını duyurmuştu. Paludan'a Kur'an-ı Kerim yakma eylemleri için defalarca izin veren İsveç ise bu kez izin vermemiş ve yeni eylemi engellemişti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading