Yandex Metrica

İsrail güçleri Batı Şeria'da 3 Filistinliyi daha öldürdü

İsrail güçleri Batı Şeria'da 3 Filistinliyi daha öldürdü

İsrail güçlerinin dün gece boyunda işgal altındaki Batı Şeria'ya düzenlediği saldırılarda 3 Filistinli hayatını kaybetti. Yılbaşından bu yana İsrail güçlerinin saldırılarında hayatını kaybeden Filistinlilerin sayısı 100'ü aştı.

Dünya

23.01.2024, 20:07

İsrail askerlerinin dün gece boyunca işgal altındaki Batı Şeria'da açtığı ateş sonucunda 3 Filistinli hayatını kaybetti. Filistin Sağlık Bakanlığı Ramallah yakınlarındaki Kafr Ayn beldesinde meydana gelen olaylarda biri 21 ve diğeri 22 yaşındaki Cevad ve Zafir Abdurrahan Abdulcevad Rimavi kardeşlerin hayatını kaybettiğini bildirdi.

100 milyon dolarlık radarı vurdular: O cephede büyük saldırı hazırlığı 100 milyon dolarlık radarı vurdular: O cephede büyük saldırı hazırlığı Haberi Görüntüle

3 FİLİSTİNLİ HAYATINI KAYBETTİ

Bakanlıktan daha önce yapılan açıklamada El Halil yakınlarındaki Beyt Emmer beldesinde İsrail kurşunlarıya başından yaralanan 44 yaşındaki Mufid Muhammed Mahmud Halil'in hayatını kaybettiği bildirilmişti. 

İsrail ordusu ise İsrail'e ait iki aracın eğitim devriyesi esnasında bozulduğu ve Filistinlilerin zırhlı araçlara taş attığı İsrail askerlerinin buna karşılık ateş açtığı aktarıldı. 

İngiltere gözünü Ortadoğu'daki doğalgaz rezervlerine dikti: ABD'nin sonu mu geliyor? İngiltere gözünü Ortadoğu'daki doğalgaz rezervlerine dikti: ABD'nin sonu mu geliyor? Haberi Görüntüle

9 KİŞİ GERÇEK MERMİ İLE YARALANDI

Filistin Kızılayı'ndan yapılan açıklamaya göre olaylar sırasında 9 kişi gerçek 5 kişi ise plastik mermi ile yaralandı. 8 kişi ise göz yaşartıcı gazdan etkilendi.

Abdullah Ağar şok ihtimali böyle açıkladı: Denizaltı ile sınıra kadar gelip füze ateşlediler Abdullah Ağar şok ihtimali böyle açıkladı: Denizaltı ile sınıra kadar... Haberi Görüntüle

100'DEN FAZLA FİLİSTİNLİ ÖLDÜRÜLDÜ

İsrail güçleri El Halil kenti yakınlarında yer alan Beyt Emmer gibi birçok belde ve şehre neredeyse düzenli olarak baskın düzenliyor. İsrail güçlerinin baskınları esnasında yıl başından bu yana toplamda 100'den fazla insan öldürüldü.

Fransa'yı kovdular şimdi sıra ABD ordusunda: Pentagon askerlerini Nijer'den çekmeye hazırlanıyor Fransa'yı kovdular şimdi sıra ABD ordusunda: Pentagon askerlerini Nijer'den çekmeye... Haberi Görüntüle

EVLERİ YIKMAYA DEVAM EDİYORLAR

Filistinli bir yetkili ayrıca, İsrail güçlerinin dün Salfit'in batısındaki bir Filistin kasabası olan Kafr Ad-Dik'te bulunan bir Filistinli evini yıktığını söyledi.


 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading