Yandex Metrica

Sitede Ara

İngiltere gözünü Ortadoğu'daki doğalgaz rezervlerine dikti: ABD'nin sonu mu geliyor?

İran tarafından 13 Nisan gecesi İsrail'e düzenlenen İHA saldırısında Kıbrıs'tan jetlerini kaldıran İngiltere'nin desteğe gitmesi dikkat çekti. İngiliz basını bu olayı 'ABD'nin yerini İngiltere mi alıyor?' başlığı ile servis etti.  

Dünya

28.04.2024, 09:49

İran ve İsrail arasındaki 'yapay gerilim'in son bulmasının ardından yeni detaylar günyüzüne çıktı. İngiltere, İsrail'e destek olmak için Kıbrıs'tan jetlerini kaldırdı, Ürdün hava sahası üzerinde ABD ile birlikte İran'ın gönderdiği kamikaze İHA ve seyir füzelerini imha etti.

Merkez Bankası'nın faiz kararı ne olur? Faiz kararı sonrası altın ve döviz kuru nasıl etkilenir? Merkez Bankası'nın faiz kararı ne olur? Faiz kararı sonrası altın... Haberi Görüntüle

ABD'NİN YERİNİ İNGİLTERE ALDI

ABD savaş jetlerinin devriye attığı Suriye, Irak ve İsrail havasahalarında artık İngiliz savaş uçaklarının devriye gezmesi dikkat çekti. İngiltere gözünü Ortadoğu'daki doğalgaz rezervlerine mi dikti?

İngiliz gazetesi The Telegraph, İran-İsrail arasındaki gerilimde Kıbrıs'tan jetlerini havalandıran İngiltere için, ''İsrail ve müttefikleri ülkeye yönelik son on yılın en ciddi saldırısını savuştururken İngiliz jetleri gökyüzündeydi" ifadelerini kullandı.

Rusya, Harry Potter Kalesi'ne balistik füze fırlattı: 5 kişi öldü 32 kişi yaralandı! Rusya, Harry Potter Kalesi'ne balistik füze fırlattı: 5 kişi öldü... Haberi Görüntüle

İNGİLTERE GÖZÜNÜ ORTADOĞU'DAKİ DOĞALGAZA MI DİKTİ?

Suriye gibi ABD'nin devriye gezdiği ülkelerde, İngiliz savaş jetlerininde devriye gezmeye başlaması akıllara 'ABD'nin yerini İngiltere mi alıyor?' sorusunu getirdi.

Dört adet RAF Typhoon İngiliz savaş jetini İran saldırısı sırasında çok hızlı bir şekilde havalanması bu olayın ABD'yi Ortadoğu'da 2. plana atması dikkatlerden kaçmadı.

İngiliz medyası İngiltere'nin Ortadoğu'da gücünü artırmaya yönelik çalışmalarıyla ABD'ye gözdağı vermeye çalışıyor. İngiltere'nin ABD'den önce reaksiyon alıp jetlerini kaldırması, ABD'yi rahatsız etmiş durumda.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Dünya


Loading