Yandex Metrica

İsrail Cenin'de 17 yaşındaki çocuğu katletti

İsrail Cenin'de 17 yaşındaki çocuğu katletti

İsrail ordusu, katliamlarına devam ediyor. İşgal altındaki Batı Şeria’nın kuzeyindeki Cenin kentine düzenlediği baskın sırasında 17 yaşındaki Filistinli bir çocuğu öldürdü, bir kişiyi yaraladı.

Dünya

23.01.2024, 19:18

Filistin Sağlık Bakanlığı’ndan yapılan yazılı açıklamada, İsrail askerlerinin Cenin’e düzenlediği baskın esnasında 17 yaşındaki bir gencin öldüğü, 18 yaşındaki bir gencin de ağır yaralandığı kaydedildi.

Kendi getirdiği yasayı unuttu! Eski başbakan, kimliğini unuttuğu için oy kullanamadı Kendi getirdiği yasayı unuttu! Eski başbakan, kimliğini unuttuğu için oy... Haberi Görüntüle

HASTANEYE 2 KİŞİ GETİRİLDİ

Cenin kentindeki İbni Sina Hastanesi Müdürü Cani Ebu Cuha da yaptığı açıklamada, hastaneye biri göğsünden ağır yaralı olmak üzere 2 kişinin getirildiğini belirtti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Erbil'de kritik temaslar: 'PKK meselesi gündemden çıkarılacak' Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Erbil'de kritik temaslar: 'PKK meselesi gündemden çıkarılacak' Haberi Görüntüle

FİLİSTİN RESMİ TELEVİZYONU DUYURDU

Ebu Cuha, göğsünden ağır yaralı kişinin müdahalelere rağmen kurtarılamadığını ifade etti.

Filistin’in resmi televizyonu ise Emced Velid el-Fayid’in, Cenin’de İsrail askerlerinin mermisiyle vurularak öldürüldüğünü duyurdu.
Fayid'in 12 kez vurularak şehit edildiği gelen bilgiler arasında.

El Fetih ve Hamas'tan 'ulusal birlik' uzlaşısı: Ortak komiteler yeniden faaliyete geçecek El Fetih ve Hamas'tan 'ulusal birlik' uzlaşısı: Ortak komiteler yeniden... Haberi Görüntüle

CENAZE TÖRENİ DÜZENLENDİ

İsrail askerlerinin işgal altındaki Batı Şeria'nın kuzeyindeki Cenin kentine düzenlediği baskın sırasında açtığı ateş sonucu hayatını kaybeden Emced Velid el-Fayid  için cenaze töreni düzenlendi.

'Silah değil diplomasi' diyerek 18 yıllık görevini bıraktı! ABD Dışişleri Bakanlığı'nda 'Gazze' istifası! 'Silah değil diplomasi' diyerek 18 yıllık görevini bıraktı! ABD Dışişleri... Haberi Görüntüle

YÜZLERCE FİLİSTİNLİ KATILDI

İsrail askerlerinin öldürdüğü Fayid'in naaşı, Halil Süleyman Hastanesinden alınarak, Cenin Mülteci Kampı'na getirildi. Fayid'in cenaze törenine yüzlerce Filistinli katıldı.

Fayid'in naaşı, kılınan cenaze namazının ardından kent mezarlığında toprağa verildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading