Yandex Metrica

İsrail basını duyurdu: Hamas ve İsrail heyetinden beklenmedik ateşkes adımı

İsrail basını duyurdu: Hamas ve İsrail heyetinden beklenmedik ateşkes adımı

İsrail basınında yer alan haberlerde, İsrail ve Hamas heyetlerinin Gazze Şeridi’nde ateşkes görüşmeleri için Katar’ın başkenti Doha’ya geldiği belirtilerek, İsrail ve Hamas heyeti üyelerinin aynı otelde kalacakları ifade edildi.  

Dünya

19.03.2024, 22:35

Gazze Şeridi'nde Batı'nın desteğiyle devam eden soykırımın durması ve ateşkes ilan edilmesi için İsrail heyeti ile Hamas heyetinin Doha'da bir araya geleceği kaydedildi. 

İsrail basınında yer alan haberlere göre, İsrail ve Hamas heyetlerinin Gazze Şeridi’nde ateşkes görüşmeleri için Katar’ın başkenti Doha’ya geldiği belirtildi.

Pentagon'dan Refah açıklaması: İsrail ile ABD arasında görüşmeler devam ediyor Pentagon'dan Refah açıklaması: İsrail ile ABD arasında görüşmeler devam ediyor Haberi Görüntüle

İKİ HEYET ARASINDAKİ GÖRÜŞMELER DOLAYLI YOLDAN YAPILACAK

İsrail heyetine İsrail istihbarat servisi MOSSAD Başkanı David Barnea’nın liderlik ettiği aktarılan haberlerde, Hamas heyeti ile görüşmelerin doğrudan değil dolaylı olarak yapılacağı ifade edildi.

Görüşmelerin en az iki hafta sürmesinin ve zorlu bir atmosferde geçmesinin beklendiği aktarıldı.

Filistinli doktor gözyaşları içinde haykırdı: Bu hastane bir umuttu! Filistinli doktor gözyaşları içinde haykırdı: Bu hastane bir umuttu! Haberi Görüntüle

AYNI OTELDE KALACAKLAR

İsrail ve Hamas heyetlerinin aynı otelde kalacakları belirtilerek, heyetler arasında doğrudan bir temas olmayacağı, arabulucular ile taleplerin iletileceği aktarıldı.

Başkentin sadece bir kaç km ötesinde katliam: Rusya füzeleri ateşledi: 14 öldü, 59 yaralı Başkentin sadece bir kaç km ötesinde katliam: Rusya füzeleri ateşledi:... Haberi Görüntüle

NE OLMUŞTU?

İsrail Maliye Bakanı Bezalel Smotrich, Başbakan Binyamin Netanyahu’ya İsrailli heyetin Katar’da gerçekleştirilen esir anlaşması görüşmelerine gitmesini yasaklaması çağrısında bulunmuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Muhammed Öylek

TRHaber.com - Dünya


Loading