Yandex Metrica

İspanya ile Fransa arasında elektrik krizi! Fransa elektriksiz kalabilir

İspanya ile Fransa arasında elektrik krizi! Fransa elektriksiz kalabilir

İspanya, Avrupa Komisyonu'na Portekiz ile ortak olarak alınan indirim kararının Fransa'ya enerji satışını engelleyebileceğini bildirdi. Madrid yönetimi Fransa'ya satışı durdurmadığı takdirde ülke içinde elektrik fiyatlarını düşük tutamayacağını iddia ediyor.

Dünya

23.01.2024, 19:09

İspanya merkezli El Pais gazetesi, İspanya'nın Fransa'ya elektrik ihtiyacını durduracağını iddia etti. Bu iddiaya sebep olarak ihracatın durdurulmaması durumunda ülke içinde elektrik fiyatlarının sabit tutulamayacağı gösterildi. 

Şeytan Tapınağı'na bomba atıldı: İlk göze çarpan o bayrak oldu Şeytan Tapınağı'na bomba atıldı: İlk göze çarpan o bayrak oldu Haberi Görüntüle

TÜM AVRUPA'YI TETİKLEYEBİLİR 

Fransa'nın en büyük elektrik tedarikçisi olan İspanya'nun ihracat kısıtlaması tüm Avrupa'yı etkileyecek bir enerji krizini tetikleyebilir. 

500.000 asker gönderilmezse: Kıyamet çok yakında: Tükendik... 500.000 asker gönderilmezse: Kıyamet çok yakında: Tükendik... Haberi Görüntüle

30 EUROYA SABİTLEMİŞLERDİ

İspanya ve Portekiz, mart ayının sonunda elektrik üretiminde kullanılan gazın fiyatını megavat/saat başına 30 euroya sabitleme kararı almışlardı.

Tarz giyinmeyi onun sayesinde öğrendiler! Modaya yön veren dünyaca ünlü tasarımcı hayatını kaybetti! Tarz giyinmeyi onun sayesinde öğrendiler! Modaya yön veren dünyaca ünlü... Haberi Görüntüle

FRANSA'YA BAZI KISITLAMALAR GELEBİLİR  

Gazeteden aktarılana göre, İspanya ve Portekiz'in bu karar sonucunda Fransa'ya enerji satışında bazı kısıtlamalar getirmesi gerekecek. 

İspanya yönetimi tarafından ilk yapılan planda ihraç edilen elektriğin ülke içinde tüketilen fiyattan daha yüksek oranda ücretlendirilmesi düşünülmüştü. 

İsrail hapishanelerinde şiddet, taciz, tecavüz: Filistinli mahkum böyle isyan etti: Artık yorulduk İsrail hapishanelerinde şiddet, taciz, tecavüz: Filistinli mahkum böyle isyan etti:... Haberi Görüntüle

FRANSA'NIN ELEKTRİĞİNİN BÜYÜK KISMI İSPANYA'DAN 

Fransa'nın da elektrik ihracatçısı olmasına rağmen, 2022 rakamlarına göre hala elektriğinin yüzde 34'ünü ithal ediyor. Bu ithalatın çoğu İspanya'dan sağlanıyor. 

Ölüm ile burun buruna! Gazzeliler denize bırakılan yardımları toplamak için hayatlarını tehlikeye atıyor Ölüm ile burun buruna! Gazzeliler denize bırakılan yardımları toplamak için... Haberi Görüntüle

ELEKTRİK FİYATLARI AVRUPA'DA TAVAN YAPTI 

Diğer yandan elektrik fiyatları Avrupa genelinde yükselirken, mart ayında bir önceki yılın aynı dönemine göre fiyatlar yüzde 45 oranında artış gösterdi. 

Ayrıca yükselen enflasyon elektrik faturalarına da yansıdı. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading