Yandex Metrica

İsrail hapishanelerinde şiddet, taciz, tecavüz: Filistinli mahkum böyle isyan etti: Artık yorulduk

İnsan genetiği ile oynanmış İsrail devleti dünyayı tehdit etmeye devam ediyor. 7 Ekim'den bu yana binlerce masum insanı öldüren, yüz binlerce insanı yerinden eden ve binlerce Filistinliyi hapise atan Siyonist rejim rehin tuttuğu mahkumları, şiddet, taciz ve tecacüz ile sindirmeye çalışıyor. İsrail'in ölüm hücresinde şiddete maruz kalan Filistinli genç düyaya "Artık yorulduk" diyerek haykırdı.

Dünya

29.04.2024, 08:39

Misafir olarak geldiği Arap coğrafyasında tarihler 1948'i gösterdiğinde işgale başlayan İsrail, Batı'lı ortaklarının da desteği ile Filistin topraklarını bir bir ele geçirmeye başladı.

Sessiz işgal bir dönem sonra yerini askeri boyuta, daha sonra ise soykırıma çevirdi. 7 Ekim sonrası zirveyi gören zulüm binlerce masumun hayatını kaybetmesi, yüz binlerce Filistinlinin yerinden edilmesiyle devam etti. Ve tabi ki özgürlük istedikleri için ölüm hüclerinde çürütülen bedenler...

ChatGPT rakip geliyor: Meta'dan yapay zeka adımı: İşte LIama 3'ün özellikleri ChatGPT rakip geliyor: Meta'dan yapay zeka adımı: İşte LIama 3'ün... Haberi Görüntüle

İSRAİL'İN ÖLÜM HÜCRELERİ

İsrail'in ölüm hücreleri soykırım öncesine dayanıyor. 1948'den bu yana Batı Şeria, Gazze ve Filistin topraklarının bulunduğu her yerde "özgürlük" Siyonist rejim tarafından yasaklandı. Özgür olmayı bir kenara bırakın, özgürlük kelimesine dahi tahammülü olmayan İsrail, Filistinli yüz binlerce insanı ölüm hücresine mahkum etti.

O markanın ürünlerinde Uygur Türklerinin kanı var: Çinli giyim markasına Doğu Türkistan boykotu O markanın ürünlerinde Uygur Türklerinin kanı var: Çinli giyim markasına... Haberi Görüntüle

İSRAİL HAPİSHANELERİNDE İNSANLIK DIŞI İŞKENCELER

7 Ekim'den sonra hukuku bir kenara bırakan İsrail, Batı Şeria, Kudüs ve Gazze'deki Filistinlileri gözaltına alıp "idari tutukluluk" ve savaş esiri gibi "Yasadışı Savaşçı Yasası" kapsamında hapishanelere yerleştirdi. 

2023'ün son aylarında yani katliamın başladığı ilk zamanlarda İsrail hapishanelerinde 3 bin 291 Filistinli idari tutuklu olarak bulunuyordu. 

"Biz insanlarla savaşmıyoruz ki insan gibi davranalım diyerek" skandal söylemlede bulunan İsrail yöneticileri ölüm hücrelerinde şiddet, taciz ve tecavüz gibi insanlık dışı eylemler ile Filistinlileri sindirmeye çalıştı.

İsrail hapishanelerinde yaşanan şeytani eylemleri dünyaya aktaran Filistin Esirler Çalışmaları Merkezi Sözcüsü Amina el-Taveel, "Sadece Filistinli tutuklu sayısından değil, gözaltına alındıkları ilk andan itibaren yapılan uygulamalardan bahsediyoruz. 

Ağır darp, ceza, taciz, tecavüz tehdidi, tamamen çıplak fotoğraf çekimi, özel hayatın ihlali gibi. Bazı mahkumların kafatasında, çenesinde, göğsünde, sırtında veya omurgasında kırıklar oluyor. Kulakları kesilen veya İsrailli askerlerin gözlerinde sigara söndürdüğü için gözlerini kaybeden mahkumları hayal edin." ifadelerini kullanmıştı.

Yunanlı başkandan akıllara durgunluk veren çağrı: İstanbul'da acil deprem olmalı! Yunanlı başkandan akıllara durgunluk veren çağrı: İstanbul'da acil deprem olmalı! Haberi Görüntüle

FİLİSTİNLİ MAHKUM: ARTIK YORULDUK

Son olarak İsrail zulmünü bizzat yaşayan Filistinli genç bir mahkum dünyaya işte bu sözler ile seslendi;

Aşağılayıcı şekilde bağlı duruyorduk.

Bizi bu şekilde, gözlerimize at gözlüğü takarak evlerimizden aldılar ve bizi aşağılamaya, küfretmeye, dövmeye başladılar. Yemekler güzel değildi.

Bize küfretmeye devam ettiler.

Gençleri kaçırıp onlara korkunç şeyler yapıyorlardı.

Umarım insanlar tutuklularla empati kurar ve serbest bırakılmaları için dua ederler.

Yeterince adaletsizlik ve aşağılama yaşadık, artık yorulduk.

Habere Tepki Ver

0

2

0

2

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Dünya


Loading