Yandex Metrica

İnsanlar parayı nereye harcayacağını şaşırdı! Bu sandaletler tam 4 milyon liraya alıcı buldu

İnsanlar parayı nereye harcayacağını şaşırdı! Bu sandaletler tam 4 milyon liraya alıcı buldu

Teknoloji devi Apple'ın kurucusu Steve Jobs, ölümünün ardından bile hafızalardaki yerini koruyor. Düzenlenen bir açık artırmada Jobs'a ait sandaletler yaklaşık 4 milyon liraya alıcı buldu.

Dünya

23.01.2024, 20:04

Dünyanın en büyük girişimcilerinden biri olarak gösterilen ve Apple markasıyla cep telefonu teknolojisine çağ atlatan Steve Jobs, 2011 yılında hayatını kaybetti. Ancak bugün bile, teknoloji denildiğinde akla gelen ilk isimlerden biri. 

İsrail basınından olay iddia: Saldırı planı sızdı! İşte 30 Nisan'ın şifresi İsrail basınından olay iddia: Saldırı planı sızdı! İşte 30 Nisan'ın... Haberi Görüntüle

ÇÖPTE BULUNDU

Steve Jobs'un giydiği 1970 üretimi sandalet ve Jobs'un blockchain ortamında üretilen NFT'si 218 bin 750 dolara (4 MİLYON TL) satıldı. Birkenstock marka sandalet, Jobs'un mülklerinden birini yöneten Mark Sheff tarafından çöpten kurtarılmıştı.

Jobs’un ilk çocuğu olan Lisa Brennan-Jobs’un annesi Chrisann Brennan, 2018’de Vogue Almanya ile yaptığı bir röportajda sandaletlerin Apple’ın kurucu ortağının sade tarafını temsil ettiğini söylemişti.

9 füze İsrail'e ulaştı iki hava üssü vuruldu! İşte İran'ın intikam saldırısında tüm detaylar 9 füze İsrail'e ulaştı iki hava üssü vuruldu! İşte İran'ın... Haberi Görüntüle

"YARATICI ÖZGÜRLÜĞÜNE SAHİPTİ"

Brennan, Birkenstock’ların Jobs’un üniformasının bir parçası olduğunu ve ne giyeceğinden daha önemli şeylere rahatça odaklanmak için sade tarzını yansıttığını belirtmişti.

Brennan ayrıca Jobs’ın yaratıcılığını vurgulayarak, “Birkenstocks’ta kendini bir iş adamı gibi hissetmiyordu, bu yüzden yaratıcı düşünme özgürlüğüne sahipti” dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading