Yandex Metrica

Dünya düzeni yeniden mi kuruluyor? FTX CEO'su ile Ukrayna lideri Zelenski aynı etkinlikte buluşacak

Dünya düzeni yeniden mi kuruluyor? FTX CEO'su ile Ukrayna lideri Zelenski aynı etkinlikte buluşacak

ABD merkezli New York Times gazetesi, Dünya Ekonomik Forumu ile ortaklaşa düzenleyeceği etkinlikte iflas eden FTX CEO'su Sam Bankman-Fried, Ukrayna Lideri Zelenski, Meta CEO'su Mark Zuckerberg ve ABD Hazine Bakanı Jannet Yellen'i bir araya getirecek.

Dünya

23.01.2024, 20:05

ABD merkezli New York Times ev sahipliğinde düzenlenecek olan bir etkinlikte geçtiğimiz günlerde iflas eden kripto para borsası FTX'in CEO'su Sam Bankman-Fried konuşma düzenleyecek. 

Gazze Şeridi'nde hareketlilik! İsrail ordusu Gazze'nin orta kesiminden ayrıldı Gazze Şeridi'nde hareketlilik! İsrail ordusu Gazze'nin orta kesiminden ayrıldı Haberi Görüntüle

ZELENSKİ İLE FTX CEO'SU BİR ARAYA GELECEK 

Söz konusu etkinliğe Meta CEO'su Mark Zuckerberg, Ukrayna lideri Volodimir Zelenski ve ABD Hazine Bakanı Jannet Yellen da katılacak. 

Paris'te canlı bomba paniği: İran Konsolosluğu'nda kendini patlatmak istedi Paris'te canlı bomba paniği: İran Konsolosluğu'nda kendini patlatmak istedi Haberi Görüntüle

KONFERANSA KATILMANIN BEDELİ 2500 DOLAR 

30 Kasım'da Manhattan'daki Jazz at Lincoln Center'da gerçekleştirilecek olan DealBook Zirvesi düzenlenecek. 

Diğer yandan söz konusu konferansa katılım ücreti 2499 dolar olarak belirlendi. Fiyata kahvaltı, öğle yemeği ve kokteylin dahil olduğu açıklandı. 

İsrail savaş kabinesinde neler konuşuldu? Perde arkasında yaşananlar ABD medyasına sızdı İsrail savaş kabinesinde neler konuşuldu? Perde arkasında yaşananlar ABD medyasına... Haberi Görüntüle

KONFERANSIN AMACI AÇIKLANDI 

Söz konusu konferansın amacı ise, "gizli karmaşıklıkları, beklenmedik ilişkileri ve değişimin geniş kapsamlı dalgalanma etkilerini" ortaya çıkarmak olarak belirtildi. 


Loading