Yandex Metrica

Paris'te canlı bomba paniği: İran Konsolosluğu'nda kendini patlatmak istedi

Paris'teki İran büyükelçiliği önünde canlı bomba ihbarı yapıldı. Bölge polis tarafından kordon altına alındı.Birkaç tanığın ifadesine göre adam, konsolosluğun zeminine bayraklar koydu ve kardeşinin ölümünün intikamını almak istediğini söyledi. Fransa polisi şahsı etkisiz hale getirdi.

Dünya

02.05.2024, 19:12

19 Nisan Cuma günü öğle saatlerinde Paris'in 16. bölgesindeki İran İslam Cumhuriyeti Konsolosluğu Rue Fresnel çevresinde geniş bir güvenlik çemberi oluşturuldu.

Endonezya'daki Ruang Yanardağı'nda volkanik patlama: Binlerce kişi tahliye ediliyor Endonezya'daki Ruang Yanardağı'nda volkanik patlama: Binlerce kişi tahliye ediliyor Haberi Görüntüle

FRANSA'DA CANLI BOMBA PANİĞİ

Güvenlik birimlerine, patlayıcı madde taşıdığından şüphelenilen bir kişinin olay yerinde bulunduğu bilgisi verildi. Emniyet Müdürlüğü Araştırma ve Müdahale Tugayı (BRI) seferber edildi. RATP'ye göre La Motte-Picquet - Grenelle ve Charles-de-Gaulle - Etoile istasyonları arasındaki bölgede 6 numaralı metro hattı kapatıldı.

Le Parisien'deki bir polis kaynağına göre bir görgü tanığı, bir adamın bu Cuma günü saat 11.00 sıralarında İran konsolosluğuna geldiğini bildirdi. AFP'nin polis merkezinden öğrendiğine göre, saldırganın daha sonra ceketini çıkararak "el bombası veya patlayıcı yelek" ortaya çıkardığı iddia edildi.

Filistinliler ABD'li öğrenciler için toplandı: 'Gazze'den hepinize teşekkür ederiz' Filistinliler ABD'li öğrenciler için toplandı: 'Gazze'den hepinize teşekkür ederiz' Haberi Görüntüle

KARDEŞİNİN İNTİKAMINI ALMAK İSTEDİ

Birkaç tanığın ifadesine göre adam, konsolosluğun zeminine bayraklar koydu ve kardeşinin ölümünün intikamını almak istediğini söyledi. Polis bu ifadeleri doğrulamak için olay yerinde bulunuyor. Bir güvenlik çemberi oluşturuldu ve Paris polis merkezi bölgeden uzak durulmasını tavsiye etti.

Şeytan Tapınağı'na bomba atıldı: İlk göze çarpan o bayrak oldu Şeytan Tapınağı'na bomba atıldı: İlk göze çarpan o bayrak oldu Haberi Görüntüle

ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ

Paris'teki İran konsolosluğu'nda kendini patlatmak ile tehdit eden canlı bomba, Fransa polisi tarafından etkisiz hale getirildi.

Habere Tepki Ver

0

0

2

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Dünya


Loading