Yandex Metrica

Donald Trump açıkladı: İsrail lobisinin artık ABD'de gücü yok!

Donald Trump açıkladı: İsrail lobisinin artık ABD'de gücü yok!

Donald Trump, İsrail lobisinin artık ABD'de eski gücü kalmadığını açıkladı. Dolaylı yoldan ABD'nin İsrail'i koruduğunu, ''Eğer bir siyasetçiyseniz İsrail hakkında kötü bir şey söyleyemezdiniz'' sözleri ile açıklayan Trump, yaklaşık 15 yıl önce ABD'de en güçlü lobi İsrail'ken artık güçlerinin kalmadığını ifade etti.

Dünya

09.04.2024, 13:27

Eski ABD Başkanı Donald Trump, İsrail lobisinin artık ABD'deki gücünün zayıfladığını duyurdu. Trump, İsrail basınında HaYom gazetesine konuştu. ABD'deki gücünü kaybeden İsrail için Trump, ''Eğer bir siyasetçiyseniz İsrail hakkında kötü bir şey söyleyemezdiniz'' ifadelerini kullandı.

Gökyüzü ikiye bölündü! Gecenin karalığını göktaşı bozdu: İşte o muhteşem an! Gökyüzü ikiye bölündü! Gecenin karalığını göktaşı bozdu: İşte o muhteşem... Haberi Görüntüle

HAMAS BIDEN'A SAYGI DUYMUYOR

Donald Trump, İsrail basınına yaptığı açıklamada, ''İki cümleyi bir araya getiremiyor. Konuşamıyor. O çok aptal bir insan'' ifadelerini kullanarak, Hamas'ın Biden'a saygı duymadığını belirtti.

Trump, Biden'ı dış politikada eleştirerek, ''Dış politikası 50 yıl boyunca korkunçtu. Onun döneminde diğer yönetimlerde bulunan insanlara bakarsanız onu zayıf ve etkisiz görüyorlar.'' ifadelerini kullandı.

AB Zirvesi başladı: Konu Türkiye AB Zirvesi başladı: Konu Türkiye Haberi Görüntüle

15 YIL ÖNCE ABD'DE EN GÜÇLÜ LOBİ İSRAİL'Dİ!

Eski ABD Başkanı Donald Trump, ''Yaklaşık 15 yıl önce İsrail en güçlü lobiye sahipti. Eğer bir siyasetçiyseniz İsrail hakkında kötü bir şey söyleyemezdiniz, bu siyasi kariyerinizin sonu olurdu. Bugün ise neredeyse tam tersi.'' dedi.

Endonezya'daki Ruang Yanardağı'nda volkanik patlama: Binlerce kişi tahliye ediliyor Endonezya'daki Ruang Yanardağı'nda volkanik patlama: Binlerce kişi tahliye ediliyor Haberi Görüntüle

İSRAİL ÇOK BÜYÜK BİR HATA YAPTI

Donald Trump, ''Savaşın patlak vermesinin ardından ortaya çıkan antisemitizm dalgasına nasıl karşı koyardınız?'' sorusuna şu cevabı verdi;

Bence İsrail çok büyük bir hata yaptı. İsrail'i aramak ve 'Bunu yapmayın' demek istedim. Bu fotoğraflar ve çekimler.

Yani Gazze'deki binalara atılan bombaların görüntüleri. 'Bu korkunç bir portre' dedim. Dünya için çok kötü bir resim.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Dünya


Loading