Yandex Metrica

Sitede Ara

Çin Komünist Parti Kongresi'nde çok konuşulan olay: Şi Cinping selefini salondan zorla attırdı

Çin Komünist Parti Kongresi'nde çok konuşulan olay: Şi Cinping selefini salondan zorla attırdı

Eski Çin Devlet Başkanı Hu Cintao, Cumartesi günü Komünist Parti Kongresi'nin kapanış töreninden beklenmedik bir şekilde dışarı çıkarıldı. Hu'nun salondan çıkarılmasına ilişkin bir açıklama yapılmazken internetten o ana dair görüntüler hızla silindi.

Dünya

23.01.2024, 19:58

Çin Komünist Partisi'nin 20. Ulusal Kongresi beklenmedik bir olaya ev sahiipliği yaptı. Bir haftadır kapalı kapılar ardında gerçekleşen kongrenin gazetecilerin de yer aldığı kapanış törenininden kısa bir süre sonra Çin eski Devlet Başkanı Hu Cintao, salondan zorla dışarı çıkarıldı. 

ABD'de Gazze'ye destek eylemleri sonuç vermeye başladı: Üç üniversite öğrencilerin taleplerini kabul etti ABD'de Gazze'ye destek eylemleri sonuç vermeye başladı: Üç üniversite öğrencilerin... Haberi Görüntüle

GÖRÜNTÜLERE KISITLAMA GETİRİLDİ


Hu'nun görevliler tarafından dışarı çıkarılmadan önce Devlet Başkanı Şi Cinping ve Başbakan Li Keqiang ile görüşmüştü. Hu'nun salondan çıkarılmasına ilişkin yetkililer tarafından herhangi bir açıklama yapılmadı. Eski Devlet Başkanı Hu'nun salondan zorla çıkarılmasına ilişkin görüntüler ciddi şekilde sansürlendi. 
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading