Yandex Metrica

Çin'de Bekarlar Günü! Dünyanın alışveriş rekorunun kırılması bekleniyor! Akıl almaz indirimler bu gece yarısı sona eriyor

Çin'de Bekarlar Günü! Dünyanın alışveriş rekorunun kırılması bekleniyor! Akıl almaz indirimler bu gece yarısı sona eriyor

Dünyanın en büyük alışveriş festivali olan Çin'in Bekarlar Günü'nde , perakende sektöründeki sıkıntılara rağmen alışveriş rekoru kırılabilir.

Dünya

23.01.2024, 18:17

E-ticaret devi Alibaba , geçen yıl Bekarlar Günü festivali için 74 milyar dolarlık satış yaptı . Alibaba bir günlük perakende satış etkinliğini 2009'da başlattı, ancak o zamandan itibaren, rağbet yoğun olunca festivalin süresini uzattı ve bu yıl Bekarlar Günü etkinliği 1 Kasım'da başladı. Etkinlik 11 Kasım'da Bekarlar Günü'nde büyük bir indirimle sona eriyor.

İran'dan 4 ülkeye uyarı: 'İsrail'e destek olmayı bırakın' İran'dan 4 ülkeye uyarı: 'İsrail'e destek olmayı bırakın' Haberi Görüntüle

APPLE, L'OREAL VE HUAWEİ ZİRVEDE

Alibaba yetkililerininin blog yazısında , bu yıl 382 markanın her birinin 1 Kasım gece yarısı ile 11 Kasım saat 12:45 arasında 100 milyon Çin yuanı (15,6 milyon dolar) satışının çoktan aşıldığı söylendi. En çok satış yapılan markalar arasında göre Apple, L'Oreal ve Huawei bulunuyor.

bekarlar günü

Alibaba, blogunda Apple'ın 1 Kasım'daki satışların ilk saniyesinde 300 milyon yuan (47 milyon dolar) değerinde iPhone sattığını söyledi.

Alibaba, bu yılki etkinliğin sona ermesinden bir gün önce, kırk markanın geçen yılki festivale göre satışlarında en az 10 kat artış elde etmeyi başardığını da sözlerine ekledi.

Bazı analistler, Çin'de COVID-19'un yeniden canlanması nedeniyle güçlü çevrimiçi harcamaların ardından Alibaba'nın bu yıl tekrar rekor satışlar rapor etmesini bekliyor .

Citi, Alibaba'nın bu yılki alışveriş festivalinin 11 günde toplam satışlarının,  yıllık %15 artışla 578 milyar Çin yuanına (90 milyar dolar) ulaşacağını tahmin ediyor .

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading