Yandex Metrica

ABD'nin Kentucky eyaletinde hortum felaketi! Vali en az 70 kişinin hayatını kaybettiğini açıkladı

ABD'nin Kentucky eyaletinde hortum felaketi! Vali en az 70 kişinin hayatını kaybettiğini açıkladı

ABD'nin Kentucky eyaletini vuran kasırganın ardından Valilikten açıklama yapıldı. Açıklamada, hortum felaketinde en az 70 kişinin hayatını kaybettiği ve ölü sayısının 100'ü geçebileceği belirtildi.

Dünya

23.01.2024, 18:27

Arkansas'ta şiddetli fırtına etkili olurken Monette kentinin farklı noktalarında hortumlar meydana geldi. 

ABD, Gazze'ye tekrardan havadan gıda yardımında bulundu: CENTCOM detayları paylaştı ABD, Gazze'ye tekrardan havadan gıda yardımında bulundu: CENTCOM detayları paylaştı Haberi Görüntüle

ÇATI ÇÖKTÜ 20 KİŞİ MAHSUR KALDI

Bakımevi olan Monette Manor'un çatışı rüzgar sonucu çökerken, içeride 20 kişinin mahsur kalıp bodrumda saklandıkları aktarıldı. 

Craighead İlçe Yargıcı Marvin Day binanın bir kısmının yıkılması sonucu 2 kişinin hayatını kaybettiğini, 5 kişinin de yaralandığını ifade etti. 

Somali Cumhurbaşkanı Mahmud, TCG Kınalıada'yı karşıladı: 'Ülkemizin korunması açısından önemli bir anlaşma' Somali Cumhurbaşkanı Mahmud, TCG Kınalıada'yı karşıladı: 'Ülkemizin korunması açısından önemli... Haberi Görüntüle

OLAĞANÜSTÜ HAL İLAN EDİLDİ

Arama kurtarma ekipleri çalışırken olağanüstü hal ilan edildi. Arkansas İnsan Hizmetleri Departmanına göre, Monette Manor bakımevinde 90 yatak vardı. 

Pentagon sözcüsü duyurdu: İran'ın 81 İHA 6 balistik füzesini düşürdük Pentagon sözcüsü duyurdu: İran'ın 81 İHA 6 balistik füzesini düşürdük Haberi Görüntüle

AMAZON DEPOSUNUN ÇATISI UÇTU

Güney Illinois'deki ekipler Amazon deposunun çatısının uçtuğunu açıkladı. Kaç kişinin yaralandığı henüz belli olmazken Amazon Sözcüsü Richard Rocha yazılı açıklamasında "Çalışanlarımızın ve ortaklarımızın güvenliği ve esenliği şu anda en büyük önceliğimiz" ifadelerine yer verdi. 

Annesi Siyonist İsrail tarafından katledilen 'Cenin' bebek için verilen mücadele kameralara yansıdı: İşte o anlar... Annesi Siyonist İsrail tarafından katledilen 'Cenin' bebek için verilen mücadele... Haberi Görüntüle

70'DEN FAZLA KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ 

Kentucky Valisi Andy Beshear, eyaletteki hortum felaketinde en az 70 kişinin hayatını kaybettiğini ve ölü sayısının 100'ü geçebileceğini açıkladı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading