Yandex Metrica

3'lü zirveden Rusya'ya gözdağı: Bu hamle intihar olur

3'lü zirveden Rusya'ya gözdağı: Bu hamle intihar olur

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy ve BM Genel Sekreteri Antonio Guterres ortak basın toplantısı düzenledi. BM Genel Sekreteri Guterres, Rusua'ua uyarılarda bulundu ve "Zaporijya Nükleer Santralindeki askeri ekipman ve personel çekilmelidir. Zaporijya’ya yönelik potansiyel bir hasar, intihardır." dedi.

Dünya

23.01.2024, 19:41

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy ve BM Genel Sekreteri Antonio Guterres ortak basın toplantısı düzenledi.

Guterres  "Zaporijya Nükleer Santralindeki askeri ekipman ve personel çekilmelidir. Zaporijya’ya yönelik potansiyel bir hasar, intihardır." dedi.

AB Zirvesi başladı: Konu Türkiye AB Zirvesi başladı: Konu Türkiye Haberi Görüntüle

ERDOĞAN: YENİ BİR ÇERNOBİL YAŞAMAK İSTEMİYORUZ"

Başkan Erdoğan "Yeni bir Çernobil yaşamak istemiyoruz. Türkiye olarak bir taraftan çatışmaların diplomatik çözümle sona ermesi için çaba harcarken diğer taraftan da Ukraynalı dostlarımızın yanında olduk ve olmaya da devam ediyoruz." dedi.

İspanya ve Barbados Filistin Devleti'ni tanıma kararı aldı İspanya ve Barbados Filistin Devleti'ni tanıma kararı aldı Haberi Görüntüle

 BM, ZAPORIJYA'NIN RUS BIRLIKLERINDEN ARINDIRILMASINI SAĞLAMAKLA YÜKÜMLÜ

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy, Birleşmiş Milletlerin (BM) Zaporijya Nükleer Santrali’nin güvenliğini ve Rus birliklerinden tamamen arındırılmasını sağlamakla yükümlü olduğunu söyledi.

Kızıl düve propagandası! Faşist bakan skandala çocuklarını da alet etti: Kızıl düveyi yüceltiyoruz çünkü... Kızıl düve propagandası! Faşist bakan skandala çocuklarını da alet etti:... Haberi Görüntüle

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading