Yandex Metrica

Sitede Ara

Doları olan döviz bürosuna koşsun! Büyük zarar edebilirsiniz: Uzman isim "çakılacak" diyerek uyardı

2024'ün ilk ayları itibarıyla rekor rakamlara çıkan dolar fiyatlarına ilişkin uzmanlardan yatırımcısını üzecek bir açıklama geldi. 16 Şubat 2024 Cuma günü itibarıyla 30,82 TL'den işlem gören dolar fiyatlarında rüzgarın terse döneceğini belirten İş Bankası Genel Müdürü Hakan Aran dolar için kritik uyarıda bulundu.

Ekonomi

18.05.2024, 15:02

Ortadoğu'da artan gerilimle birlikte yükselişe geçen dolar fiyatları 30,82 TL'den işlem görüyor. Dolara olan talep her geçen gün artmaya devam ederken İş Bankası Genel Müdürü Hakan Aran'dan kritik açıklama geldi.

Vergi mükellefleri dikkat: Bugün o vergi grubunun son günü! Tarihi ceza ile karşı karşıyasınız Vergi mükellefleri dikkat: Bugün o vergi grubunun son günü! Tarihi... Haberi Görüntüle

"SEÇİMLERDEN SONRA..."

Canlı yayın programında dolar yatırımcını uyaran İş Bankası Genel Müdürü Hakan Aran, enflasyon hedefine yaklaşılmadan rahatlama olmayacağını, özellikle seçimlerden sonra sıkılaşmanın artacağını belirtti. 

Kripto paraya yatırım yapanlara ciddi yaptırımlar gelebilir! Yatırımcılar dikkatli olmalı: Yeni yasa Meclis'te! Kripto paraya yatırım yapanlara ciddi yaptırımlar gelebilir! Yatırımcılar dikkatli olmalı:... Haberi Görüntüle

"DOLARI OLAN KARLI ÇIKMAYACAK"

Rekor fiyatlara çıkan dolar ve döviz kuru hakkında önemli açıklamalarda bulunan Aran, "Şimdilerde dolar alanların karlı çıkmayacak. Burada öğrenilmiş bir davranış söz konusu" ifadelerini kullandı.

7 Mayıs mazot indirim son dakika | Mazota bu gece indirim yapılacak mı? 7 Mayıs mazot indirim son dakika | Mazota bu gece... Haberi Görüntüle

YEREL SEÇİM 

Sözlerine devam eden İş Bankası Genel Müdürü Hakan Aran, "Öğrenilmiş olan bir kalıp var, insanlar seçim öncesi dövize dönüyor. Ama bu bir yerel seçim. Bu pozisyonu alanlar kârlı çıkmayacak" şeklinde konuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

1

0

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Ekonomi


Loading