Yandex Metrica

Sitede Ara

Devlet duyurdu: Emekliler para olacak! 16 milyon emeklinin hesabına 20 bin TL ödeme olacak

Devlet duyurdu: Emekliler para olacak! 16 milyon emeklinin hesabına 20 bin TL ödeme olacak

Yaklaşık 16 milyon emekliye müjdeli haber hükümetten geldi. Gelen son açıklamalardan sonra ek ödeme sunulan milyonlarca emekli için başvurular başladı. Öte yandan emeklileri elinde tutmak isteyen devlet bankaları da emeklilere özel kredi fırsatları sunmayı hedefliyor.

Gündem

07.04.2024, 11:27

Milyonlarca emekli için müjdeli haber geldi. Emekliler ek ödeme fırsatıyla maddi anlamda rahatlama yaşayacak ve toplam 20 bin TL'yi hesaplarına alacak.

17 Mayıs Ankara Etimesgut Melek Mosso konseri başlama saati | Melek Mosso Ankara konseri nerede, ücretsiz mi? 17 Mayıs Ankara Etimesgut Melek Mosso konseri başlama saati |... Haberi Görüntüle

EMEKLİLERE 20 BİN TL 

Nakit ihtiyacı olan emeklilere 20.000 TL'lik müjde geldi. Finansal açıdan emeklileri rahatlatmak isteyen devlet bankalar yolu ile emeklilerin elini rahatlatmayı planlıyor.

Fevzi Kardeseci kimdir? Yeşim Erçetin'in eşi Fevzi Kardeseci neden öldü? Fevzi Kardeseci kimdir? Yeşim Erçetin'in eşi Fevzi Kardeseci neden öldü? Haberi Görüntüle

İKİ BANKA EMEKLİLER İÇİN SEFERBER OLDU

Öte yandan kamu bankalarından Ziraat Bankası ve Vakıfbank'ın emeklilere özel sunduğu kredi fırtsatı da ayrıca dikkat çekiyor. Emeklilere 20 bin TL'ye kadar kredi imkanı sunan iki bankada, emeklilerin ihtiyaçlarına çözüm olmayı hedefliyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Aile Günü mesajı: Güçlü aile yapımızla Türkiye Yüzyılı'nı inşa edeceğiz Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Aile Günü mesajı: Güçlü aile yapımızla Türkiye Yüzyılı'nı... Haberi Görüntüle

ZİRAAT BANKASI'NDAN EMEKLİLERE ÖZEL KREDİ

Ziraat Bankası "Emeklilere Özel Kredi" başlığı ile emeklilere yeni bir kredi imkanı sunuyor. Ziraat Bankası'na başvurmak isteyen emeklilerin, bankanın resmi web sitesine giriş yaparak, "Emeklilere Özel Kredi" başlığı altındaki başvuru linkini kullanmaları gerekiyor.

Anneler Günü'nde başıboş köpek tehlikesi: Çocuğuyla parkta vakit geçiremedi! Anneler Günü'nde başıboş köpek tehlikesi: Çocuğuyla parkta vakit geçiremedi! Haberi Görüntüle

VAKIFBANK'TAN EMEKLİ KREDİSİ NASIL ÇEKİLİR?

Emekli kredisi başvurusu adı altında bir alan oluşturan Vakıfbank ise emekli kredisi fırsatından yararlanmak isteyen emekliler için işleri kolaylaştırdı.  Vakıfbank'ın resmi web sitesine giriş yapan emekliler, "Emekli Kredisi Başvurusu" seçeneğini kullanmalı ve ilgili başvuru formunu doldurmalıdırlar.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Gündem


Loading