Yandex Metrica

Sitede Ara

Derdimiz Üsküdar! Başkan Hilmi Türkmen'den kentsel dönüşüm paylaşımı: Bu dönüşümü hep birlikte başaracağız

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Üsküdar'da yapılması planlanan kentsel dönüşüm projelerine ilişkin açıklamalarda bulundu. Türkmen paylaşımında, "Derdimiz Üsküdar’ı Üsküdar yapan tüm değerlerimizi koruduğumuz bir kentsel dönüşüm yapmak" ifadelerini kullandı.

Gündem

16.03.2024, 02:49

Sosyal medya platformu X'den açıklamalarda bulunan Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, "Derdimiz Üsküdar’ı Üsküdar yapan tüm değerlerimizi koruduğumuz bir kentsel dönüşüm yapmak. Derdimiz hak sahiplerinin mümkün olan en az ücreti ödediği, hatta ödemediği bir kentsel dönüşüm yapmak." ifadelerini kullandı.

Münevver Karabulut cinayetinde çok konuşulacak iddia: Otopsi raporunu trafik polis mi yazdı? Münevver Karabulut cinayetinde çok konuşulacak iddia: Otopsi raporunu trafik polis... Haberi Görüntüle

"DAHA ÇOK PARK, SOSYAL DONATI VE YEŞİL ALAN"

Paylaşımına devam eden Türkmen, "Derdimiz daha çok park, kaldırım, sosyal donatı, yeşil alan kazandığımız bir kentsel dönüşüm yapmak" ifadelerine yer verdi. 

İnterpol tarafından kırmızı bültenle aranan 'gaspçı' Türkiye'de yakalandı! İnterpol tarafından kırmızı bültenle aranan 'gaspçı' Türkiye'de yakalandı! Haberi Görüntüle

"HEP BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ"

"Derdimiz Üsküdarlı’nın Üsküdar’da kalacağı bir kentsel dönüşüm yapmak." diyen Türkmen, Nasıl olacak? sorusuna da cevap verdi. Türkmen, "İcadiye, Sultantepe, Ahmediye, Mimar Sinan ve Aziz Mahmut Hudayi mahallelerimizde anlattık bugün. Her zaman olduğu gibi, birlikte başaracağız!" ifadelerini kullandı.

Trugo şarj ücreti ne kadar? 2024 Trugo AC ve DC 1 KW şarj ücreti kaç para? Zam mı geldi? Trugo şarj ücreti ne kadar? 2024 Trugo AC ve DC... Haberi Görüntüle

"10 YILDA 30 BİN KONUT"

Öte yandan Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen daha önce yaptığı bir paylaşımda, "10 yılda 30 bin konutu dönüştürürken iddiamız hiç değişmedi" ifadelerini kullanmıştı. Türkmen ayrıca, "Üsküdarlı’nın evi dönüşmeli, Üsküdar’da yaşamaya devam etmeli!" ifadelerine yer vermişti.

Türkiye, Afganistan'daki selzedeleri yalnız bırakmadı: 24 tonluk insani yardım Mezar-ı Şerif Havaalanı'na indi Türkiye, Afganistan'daki selzedeleri yalnız bırakmadı: 24 tonluk insani yardım Mezar-ı... Haberi Görüntüle

"NASIL BAŞLADI NASIL OLDU?"

Ayrıca Hilmi Türkmen paylaşımında "İşte yerinde ve gönüllü dönüşüm!" diyerek "Hepsi hak sahiplerinin, hepsi mahallelinin oldu. Olmaya da devam edecek. Nasıl başladı? / Nasıl oldu?" diyerek sosyal medya hesabından görünleri paylaşmıştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Gündem


Loading