Yandex Metrica

DEAŞ'a BOZDOĞAN darbesi: 17 ilde 51 şüpheli yakalandı

Son dakika haberleri... 17 ilde DEAŞ Terör Örgütüne yönelik eş zamanlı olarak gerçekleştirilen “BOZDOĞAN-7” operasyonlarında 51 şüpheli yakalandı.

Gündem

16.04.2024, 09:18

İçişleri Bakanlığı'nın eli kanlı terör örgütlerine yönelik düzenlediği operasyonlar hız kesmeden devam ederken DEAŞ'a “BOZDOĞAN-7” darbesi geldi.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada operasyona ilişkin detaylardan bahsetti.

17 ilde DEAŞ Terör Örgütüne yönelik eş zamanlı olarak gerçekleştirilen “BOZDOĞAN-7” operasyonlarında 51 şüpheli yakalandı.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Bakan Yerlikaya, Türkiye'nin huzuru, birlik ve beraberliği için son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar mücadelenin kararlılıkla devam edeceğini belirtti.

Hatay'da (Antakya) bugün okullar tatil mi oldu 13 Mayıs? Hatay'da (Antakya) bugün okullar tatil mi oldu 13 Mayıs? Haberi Görüntüle

17 İLDE 51 ŞÜPHELİ YAKALANDI

Yerlikaya, Emniyet Genel Müdürlüğü İstihbarat Başkanlığı ve Terörle Mücadele Daire Başkanlığı koordinesinde terör örgütü DEAŞ'a yönelik Adana, Adıyaman, Afyonkarahisar, Amasya, Antalya, Balıkesir, Çorum, Düzce, Eskişehir, Gaziantep, İstanbul, Kırşehir, Kocaeli, Konya, Manisa, Yozgat ve Yalova'da düzenlenen operasyonlar sonucunda 51 şüphelinin yakalandığını kaydetti.

Çalışmaları gerçekleştiren polisleri tebrik eden Yerlikaya, operasyon görüntülerini de paylaştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Gündem


Loading