Yandex Metrica

Cumhur İttifakı Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi projelerini duyurdu: Biz vadeden değil yapan olacağız!

Cumhur İttifakı Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi projelerini duyurdu: Biz vadeden değil yapan olacağız!

Cumhur İttifakı AK Parti'nin Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi, Maltepe halkının uzun süredir merak ettiği projelerini açıkladı. Kadem Ekşi'nin projeleri arasında kentsel dönüşüm, Botanik Park, Atatürk Kültür Merkezi, otopark, Maltepe Şehir Hastanesi ve her mahalleye pazar yeri ve semt konağı büyük ilgi ve beğeni topladı.

Politika

30.03.2024, 22:32

Cumhur İttifakı AK Parti'nin Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi, Maltepe halkı için projelerini açıkladı. Kadem Ekşi'nin açıkladığı projeler Maltepeliler arasında büyük ilgi ve merak uyandırdı.

Cumhur İttifakı Maltepe BB adayı Kadem Ekşi, Maltepe Cevahir Otel'de düzenlenen programda seçim vaatlerini ve projelerini açıkladı. Düzenlenen programa Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Osman Poyraz, İstanbul Milletvekili Serkan Bayram, AK Parti Maltepe İlçe Başkanı Erdoğan Akkaya, MHP Maltepe İlçe Başkanı Can Ildırı, Büyük Birlik Partisi İlçe Başkanı Ali Yurt, partililer, STK temsilcileri katılım gösterdi. Düzenlenen programa Maltepeli çok sayıda vatandaşında katılması gözlerden kaçmadı.

Kadem Ekşi, İstanbul'da 650 bin riskli yapının bulunduğunu, bu yapıların hızlı bir şekilde dönüştürülmesi gerektiğini vurgulayarak, ''Bu konuda İBB Başkanı, Silivri depremi sonrasında mecliste bir taahhütte bulundu. “Yılda 20 bin, 5 yılda yüz bin konut yapacağız. On yılda tüm bağımsız birimleri yenileyeceğiz” dedi. Bunu duyunca sevindik tabii ki. Ama gelinen noktada 5 bin 354 konut yaptılar. Deprem bütçesini yüzde 5.9’dan 1.59’a düşürüp reklam bütçesini 1.8 milyar TL’ye çıkarınca bu işleri yapamazsınız. İstanbul sınıfta kaldı, sıfır çekti.'' ifadelerini kullandı.

Bahçeli Özgür Özel'le bir araya geldi: Görüşme çok verimli geçti Bahçeli Özgür Özel'le bir araya geldi: Görüşme çok verimli geçti Haberi Görüntüle

BİZ VADEDEN DEĞİL YAPAN OLACAĞIZ!

AK Parti Maltepe Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi, Maltepe'nin 15 yıl boyunca kuraklık dönemi geçirdiğini, Maltepe'nin kayıp yıllar yaşadığını vurgulayarak, ''Biz buna Maltepe’nin kayıp yılları diyoruz. Burada 39 adet söz verilmiş ama sadece 5 tanesi yapılmış. Biz vadeden değil yapan bir yerel yönetim anlayışıyla bunları hızlandıracağız. Borç yükümüz var. Belediyenin bankalara 1.5 milyar TL borcu var. Karşılığında eser var mı, yok. Bir tane kültür merkezi yapılmış. Onun dışında da bir eser yok'' ifadelerini kullandı.

MHP'den ayrıldıktan sonra İYİ Parti'ye katılan ancak bir süre sonra İYİ Parti'den de istifa eden Yusuf Halaçoğlu yeni bir parti kuracağını açıkladı. MHP'den ayrıldıktan sonra İYİ Parti'ye katılan ancak bir süre sonra... Haberi Görüntüle

''15 BİN BİNAYI YERİNDE DÖNÜŞTÜRECEĞİZ''

Kadem Ekşi, ''Kentsel dönüşüm'' konusunun ilk önceliklerini olduğunu belirterek, ''Maltepe’de 35 bin binamız var. Bunlardan 15 bini toptan göçmeye matuf. Kentsel dönüşümde kırmızı alarm verdik. Bu binaları yerinde dönüştürmeye başlayacağız'' diyerek Maltepe halkına ''Yerinde dönüşüm'' müjdesini verdi.

DEM Parti, CHP ile gizlenen ittifakı itiraf etti: Gözükmese de hep ittifak içinde olan iki partiyiz! DEM Parti, CHP ile gizlenen ittifakı itiraf etti: Gözükmese de... Haberi Görüntüle

''8.2 KİLOMETRELİK ALANA BOTANİK BAHÇESİ YAPILACAK''

Kadem Ekşi, Maltepe'de Botanik Park projesinin detaylarını açıkladı. Ekşi, ''Ben çevreci bir insanım, hayatını çevre aktivisti olarak geçirmiş biriyim. İstanbul’daki en çevreci başkan adayıyım ve bundan gurur duyuyorum. İstanbul’un yeni cazibe ve çekim merkezi 8.2 kilometrekarelik alanda yapılacak Botanik Park olacak. İçinde spor alanları var, koşu parkurları var, gençlik merkezleri var, spor alanları var, ekolojik köyler var. Gençlerin ve çocukların nefes alacağı alanlar olacak. 2 yıl içerisinde bunu hayata geçireceğiz'' dedi.

Numan Kurtulmuş'tan Bahçeli'ye anayasa ziyareti: Faydalı bir görüşme oldu Numan Kurtulmuş'tan Bahçeli'ye anayasa ziyareti: Faydalı bir görüşme oldu Haberi Görüntüle

''ATATÜRK KÜLTÜR MERKEZİ ANADOLU YAKASININ EN BÜYÜK KÜLTÜR MERKEZİ OLACAK''

Maltepe'yi Kültür-Sanat alanında canlandıracaklarını, Anadolu Yakası'nın en büyük kültür merkezini inşa edeceklerini belirten AK Parti Maltepe Belediye Başkanı Kadem Ekşi, ''Atatürk Kültür Merkezi inşa edeceğiz. Anadolu yakasının en büyük kültür merkezi olacak. Anadolu yakasının AKM’sini Maltepe’de hayata geçireceğiz. Burada uluslararası etkinlikler yapılabilecek. 25 branşta sanat kursları olacak'' ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile MHP Lideri Bahçeli arasında sürpriz görüşme! Cumhurbaşkanı Erdoğan ile MHP Lideri Bahçeli arasında sürpriz görüşme! Haberi Görüntüle

''1000 YATAKLI MALTEPE ŞEHİR HASTANESİ 2 YIL İÇİNDE BİTECEK''

Kadem Ekşi, Maltepe'ye şehir hastanesi müjdesini verdi. Ekşi, Maltepe'yi eğitim ve sağlık üssü yapacaklarını belirterek, ''Maltepe’ye 1000 yataklı yeni bir şehir hastanesi kazandırıyoruz. İhalesi yapıldı. 2 yıl içinde bitecek. Maltepe eğitim ve sağlık üssü oluyor. Gençlerimiz mutlu huzurlu, Maltepeliler sağlıklı ve güvenli mekanlarda yaşayacaklar'' ifadelerini kullandı.

Ekşi, ''Maltepe’ye en büyük yatırımı yapacağız. Projesi şimdiden hazır. Şehir Hastanesi standartlarında Maltepe Belediyesi ve Sağlık Bakanlığı işbirliği ile bin yatak kapasiteli devlet hastanesi yapacağız'' dedi.

MHP lideri Bahçeli: Sinan Ateş davası derhal başlamalı MHP lideri Bahçeli: Sinan Ateş davası derhal başlamalı Haberi Görüntüle

ANADOLU YAKASININ EN BÜYÜK GENÇLİK MERKEZİ MALTEPE'DE OLACAK!

AK Parti Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi, gençlere önem ve değer verdiklerini dile getirdi. Ekşi, gençleri unutmadıklarını gençler için çok sayıda projeleri olduğunu belirtti. Anadolu Adliyesi'nin komşusu olan 23 dönümlük alanda, Anadolu Yakası'nın en büyük gençlik merkezini inşa edeceklerinin müjdesini verdi.

MHP lideri Bahçeli: Sinan Ateş davası derhal başlamalı MHP lideri Bahçeli: Sinan Ateş davası derhal başlamalı Haberi Görüntüle

HER MAHALLEYE YER ALTI OTOPARKI, SEMT PAZARI VE SEMT KONAĞI YAPILACAK''

AK Parti Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi, her mahalleye yer altı otoparkı, semt pazarı ve semt konağı yapılacağını açıkladı. Kadem Ekşi, Maltepe'nin trafik ve otopark sorunlarını çözecek çalışmalar gerçekleştirdiklerini, Maltepelilerin evlerine yakın alanlarda araçlarını yer altı otoparklarına bırakabileceklerini belirtti.

Kadem Ekşi, ''Mahallelerimizde aile sağlığı merkezi, muhtarlıklar, bilgi evleri, kültür ve sanat etkinliklerinin yanı sıra kadınlar ve çocuklarımız için özel programlar yapacağız'' dedi.

Konuşmasının devamında ''Uygun mahallelerde vatandaşlarımızın konforlu ve güvenli alışveriş yapabilecekleri kapalı pazar yerleri inşa edeceğiz. Pazar kurulmayan günlerde ise farklı fonksiyonlar uygulayarak alanı değerlendireceğiz'' ifadelerini kullandı.

Numan Kurtulmuş'tan Bahçeli'ye anayasa ziyareti: Faydalı bir görüşme oldu Numan Kurtulmuş'tan Bahçeli'ye anayasa ziyareti: Faydalı bir görüşme oldu Haberi Görüntüle

''AFET KOORDİNASYON MERKEZİ''

Kadem Ekşi, olası afet ve doğa olaylarına karşı son derece hazırlıklı ve tedbirli olacaklarını belirterek, ''İlçemizde afet koordinasyon merkezi kuracağız. Kuracağımız merkezlerde öğrencilerimize eğitim vereceğiz. Mahalle bazlı yapacağımız çalışmalarda gönüllü eğitimlerle birlikte arama kurtarma ekipleri oluşturacağız. Bu konuda gerekli olan tüm araç filosunu da güçlendireceğiz'' ifadelerini kullandı.

Numan Kurtulmuş'tan Bahçeli'ye anayasa ziyareti: Faydalı bir görüşme oldu Numan Kurtulmuş'tan Bahçeli'ye anayasa ziyareti: Faydalı bir görüşme oldu Haberi Görüntüle

SÜREYYA PLAJI TEKRARDAN VATANDAŞLAR İLE BULUŞACAK!

AK Parti Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi, Cumhuriyetin ilk yıllarında inşa edilen Süreyya Plajı'nın tekrardan vatandaşlar ile buluşturacaklarının müjdesini verdi. Ekşi, ''Yeniden Süreyya Plajı diyoruz. Herkesin 5 yıldızlı otellere gitme şahsı yok. Gençler sahillerimizle yeniden buluşacaklar. Süreyya plajı ile buluşacaklar. Yeniden Süreyya Plajı diyerek orayı eski ambiyansı ile hayata geçireceğiz'' ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Politika


Loading