Yandex Metrica

Çöl tozu kabusu devam ediyor! Meteorolojiden 35 ile sarı kodlu uyarı

Çöl tozu kabusu devam ediyor! Meteorolojiden 35 ile sarı kodlu uyarı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 35 il için sarı kodlu uyarıda bulundu. Meteoroloji'nin uyardığı bu illerde toz taşınımı bekleniyor. İç Anadolu ile Batı ve Orta Karadeniz’in iç kesimlerinde yer yer toz taşınımı beklendiğinden, görüş mesafesinde düşme, hava kalitesinde azalma ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekiyor.

Gündem

26.04.2024, 23:30

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, bugün 35 il için sarı kodlu toz taşınımı uyarısında bulundu. Çöl tozunun cuma günü gece saatlerine kadar görülmesi bekleniyor. Çöl tozu nedeniyle görüş mesafesinde düşme ve hava kalitesinde azalma yaşanıyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre, yurt genelinin parçalı yer yer çok bulutlu, Marmara, İç Anadolu’nun kuzeydoğusu, Batı ve Orta Karadeniz, Doğu Karadeniz’in iç kesimleri, Doğu Anadolu’nun kuzeyi, Doğu Akdeniz’in Toroslar kesimi ile Afyonkarahisar, Eskişehir ve Ankara çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Tarihi buluşma vatandaşlara soruldu: Cumhurbaşkanı Erdoğan- Özgür Özel görüşmesini destekliyor musunuz? Tarihi buluşma vatandaşlara soruldu: Cumhurbaşkanı Erdoğan- Özgür Özel görüşmesini destekliyor... Haberi Görüntüle

HAVA SICAKLIKLARI

Meteoroloji'den yapılan açıklamaya göre; hava sıcaklığının Marmara ve Kuzey Ege'de mevsim normalleri civarında, diğer bölgelerde mevsim normallerinin üzerinde seyretmeye devam edeceği tahmin ediliyor.

Vladimir Putin kimdir, kaç yaşında? Putin kaç kere devlet başkanlığı yemini etti? Vladimir Putin kimdir, kaç yaşında? Putin kaç kere devlet başkanlığı... Haberi Görüntüle

RÜZGAR 4-70 KM SAAT HIZLA ESECEK

Rüzgârın, İç Anadolu ile Doğu Akdeniz ve Orta Karadeniz'in iç kesimlerinde güneyli yönlerden kuvvetli ve yer yer kısa süreli fırtına (40-70 km/saat) şeklinde esmesi beklendiğinden yaşanabilecek, ulaşımda aksamalar, çatı uçması, iç kesimlerde toz savrulması gibi olumsuzluklara arşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekiyor.

İstanbullular dikkat! 1 Mayıs nedeniyle bazı yollar trafiğe kapatıldı: İşte alternatif güzergahlar İstanbullular dikkat! 1 Mayıs nedeniyle bazı yollar trafiğe kapatıldı: İşte... Haberi Görüntüle

TOZ TAŞINIMI BEKLENİYOR

İç Anadolu ile Batı ve Orta Karadeniz’in iç kesimlerinde yer yer toz taşınımı beklendiğinden, görüş mesafesinde düşme, hava kalitesinde azalma ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

O banka müşterileri için kesenin ağzını açtı! Vatandaşlara '5 bin TL' bayram harçlığı müjdesi! O banka müşterileri için kesenin ağzını açtı! Vatandaşlara '5 bin... Haberi Görüntüle

35 İL İÇİN SARI KODLU UYARI

Meteoroloji tarafından Adana, Adıyaman, Amasya, Ankara, Bolu, Çankırı, Çorum, Eskişehir, Gaziantep, Hatay, Mersin, Kastamonu, Kayseri, Kırşehir, Konya, Malatya, K.Maraş, Nevşehir, Niğde, Ordu, Samsun, Sinop, Sivas, Tokat, Şanlıurfa, Yozgat, Zonguldak, Aksaray, Karaman, Kırıkkale, Bartın, Karabük, Kilis, Osmaniye ve Düzce için sarı kodlu çöl tozu uyarısı yapıldı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Gündem


Loading