Yandex Metrica

Sitede Ara

Çarşaflı kadına çirkin saldırı! İstanbul'da tepki çeken görüntüler: Dini değerlere hakaret etti

28 Şubat artıkları İstanbul'da kendilerini bir kez daha gösterdi. İstanbul'un Fatih ilçesinde dini değerlere hakaret eden şahıs ayrıca çarşaflı kadını darp etti. 

Gündem

03.04.2024, 18:32

Olay İstanbul'un Fatih ilçesinde gerçekleşti. Aldığı telefon kılıfını beğenmeyerek iade etmeye giden kapalı kadın telefoncu tarafından sokak ortasında darp edildi.

18 Mayıs Ankara-Çankaya Aleyna Tilki konseri saat kaçta başlayacak? Aleyna Tilki konseri nerede? 18 Mayıs Ankara-Çankaya Aleyna Tilki konseri saat kaçta başlayacak? Aleyna... Haberi Görüntüle

ÖNCE DİNİ DEĞERLERE HAKARET SONRA DARP

Edinilen bilgiye göre dini değerlere küfür ederek kadının üzerine yürüyen saldırgan, çarşaflı kadını dakikalarca darp etti.

Cem Garipoğlu'nun elindeki mor lekelerin sırrı çözüldü Cem Garipoğlu'nun elindeki mor lekelerin sırrı çözüldü Haberi Görüntüle

İSTANBUL VALİLİĞİ'NDEN AÇIKLAMA

Söz konusu olaya ilişkin açıklama yapan İstanbul Valiliği, "Fatih İlçesi’nde meydana gelen ve bir kadının darp edilirken manevi değerlerimize de küfredilmesi olayının görüntüleri sosyal medyada yayınlanmıştır.

Görüntüler toplumumuzda da infiale yol açmış, bunun bir yansıması olarak da işyerinin kepenklerine, olaya tepki gösteren vatandaşlarca çeşitli yazılar yazılmıştır." denildi.

19 Mayıs 2024 Ankara'da otobüsler ücretsiz mi? Ankara'da EGO otobüs, metro ücretsiz mi? 19 Mayıs 2024 Ankara'da otobüsler ücretsiz mi? Ankara'da EGO otobüs,... Haberi Görüntüle

HAKKINDA 11 ADET SUÇ KAYDI VAR

Emniyet güçlerinin çalışmalarını aktaran valilik, Kadını darp ve küfür fiilini işleyen A.Ü.Ş. gözaltına alınmıştır. halkı kin ve düşmanlığa tahrik etme suçundan hakkında işlem yapılan şahsın sorgusunda 'işyerinden hırsızlık, kasten yaralama, uyuşturucu madde kullanma, ailenin korunmasına ilişkin kanuna muhalefet görevi yaptırmamak için direnme' suçlarında 11 adet suç kaydını olduğu anlaşılmıştır." denildi.

İstanbul Valiliği'nden yapılan açıklamanın devamında;

- Olayın yaşandığı işyeri, Fatih Belediyesi ekiplerince mühürlenerek faaliyetine son verilmiştir.

- Dükkanın mülk sahibi olan Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü, tahliye sürecini başlatmıştır.

Olayla ilgili soruşturma devam etmektedir." denildi.

120 bin TL maaşla danışman oldu! CHP'li Burcu Köksal'dan eşe dosta iki koltuk! 120 bin TL maaşla danışman oldu! CHP'li Burcu Köksal'dan eşe... Haberi Görüntüle

GÖZALTINA ALINDI

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya konuya ilişkin yürütülen operasyona ilişkin açıklama yaptı. Yerlikaya,  olayı gerçekleştiren 32 yaşındaki A.Ü.Ş'nin gözaltına alındığını ve adli makamlara sevk edildiğini aktardı.

Emniyette yapılan incelemeler sonucundan şüpheli şahsın işyeri sahibinin yeğeni olduğu, olayın meydana geldiği işyerinde çalıştığı ve "İşyerinden hırsızlık, kasten yaralama, uyuşturucu kullanma, ailenin korunmasına ilişkin kanuna muhalefet, görevi yaptırmamak için direnme" suçlarından toplam 11 adet suç kaydının olduğu, ayrıca şahsın "Kullanmak için Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Satın Almak, Kabul Etmek, Bulundurmak ve Kullanmak" suçundan kesinleşmiş 2 yıl 5 ay 5 gün hapis cezası olduğu tespit edildi.

Edirne ve Tekirdağ'da MAHZEN operasyonları! İki suç örgütü daha çökertildi Edirne ve Tekirdağ'da MAHZEN operasyonları! İki suç örgütü daha çökertildi Haberi Görüntüle

İŞTE O SKANDAL GÖRÜNTÜLER

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

2

0

0

1

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Gündem


Loading