Yandex Metrica

TOGG CEO'su Gürcan Karakaş duyurdu! Otomobilden önce başka bir ürün çıkacak

TOGG CEO'su Gürcan Karakaş duyurdu! Otomobilden önce başka bir ürün çıkacak

TOGG otomobilinden önce başka bir ürünü piyasaya süreceklerine dair iddia ile ilgili konuşan TOGG CEO'su Gürcan Karakaş, en baştan beri otomobilden daha fazlasını yapmayı hedeflediklerini belirterek, 'Bu konuda bilgi vermek için henüz erken ama ilk akıllı cihazımız C segmenti SUV'u pazara sunmadan önce mobil olarak hizmet verecek bir dijital ürün için çalıştığımızın ipucunu verebilirim.' ifadelerine yer verdi.

Teknoloji

23.01.2024, 19:28

TOGG CEO'su Gürcan Karakaş, Gemlik tesisindeki son gelişmeler ve akıllı cihaz olarak nitelendirdiği otomobilin üretim süreci ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. 

Gemlik tesislerinin seri üretime hazır hale gelmesi ile ilk seri üretim aracın da bu yılın son çeyreğinde banttan ineceğin bildiren Karakaş, "Ardından pazara çıkmak için gerekli teknik şartların yerine getirilmesi (homologasyon) süreci başlayacak. Bu sürecin tamamlanmasının ardından 2023'ün ilk çeyreği sonunda da yollara çıkarmayı planlıyoruz." sözlerini kaydetti. 

Bir sen eksiktin! Artan İran- İsrail gerilimine Elon Musk'tan ilginç öneri: Roketleri birbirinize değil, yıldızlara gönderin! Bir sen eksiktin! Artan İran- İsrail gerilimine Elon Musk'tan ilginç... Haberi Görüntüle

208 ROBOT ÜRETİM İÇİN HAZIR HALDE 

Çalışmaların planlandığı gibi devam ettiğine dikkat çeken Karakaş, "Gemlik tesislerimizde gövde binamızdaki 208 robot, hücre bazında parçalı denemelerin ardından deneme üretimi için hazır hale gelmeye başladı. C-SUV gövdesinde ilk boyasız denemelerin yapıldığı Avrupa'nın en temizi olan boyahanemizde kimyasal dolum aşamasına geçildi. Montaj tesisinde ise ekipman kurulumunun ardından devreye alma çalışmaları başladı. Tesislerimiz bu yılın son çeyreğinde seri üretime hazır olacak." diye konuştu. 

Bir zamanların efsane özelliği 'dürtme' geri geliyor! Önce MSN ve Facebook'taydı şimdi o uygulamada Bir zamanların efsane özelliği 'dürtme' geri geliyor! Önce MSN ve... Haberi Görüntüle

ŞARJ İSTASYONLARI KURULUYOR 

Şarj istasyonları ile ilgili konuşan Karakaş, "Togg akıllı ve hızlı şarj altyapısı için çalışmalarımıza başladık. İlk araçlarımız yola çıkmadan önce 2 bin soketi olan 1.000 adet hızlı şarj istasyonunu 81 ilimizde 600'ün üzerinde noktada hizmete sunmuş olacağız." ifadelerine yer verdi. 

Dikkat, yeni casus yazılım! Aladdin herkesin telefonuna sızmış olabilir Dikkat, yeni casus yazılım! Aladdin herkesin telefonuna sızmış olabilir Haberi Görüntüle

OTOMOBİLDEN ÖNCE BAŞKA BİR ÜRÜN ÇIKACAK

Diğer yandan otomobilden önce başka bir ürünü öne süreceklerine dair iddiaları cevaplayan Karakaş, "Başından beri bir otomobilden daha fazlasını yapmak üzere yola çıktığımızı ifade ettik ve Togg'u ana faaliyet alanı mobilite olan bir teknoloji şirketi olarak konumladık. Bu konuda bilgi vermek için henüz erken ama ilk akıllı cihazımız C segmenti SUV'u pazara sunmadan önce mobil olarak hizmet verecek bir dijital ürün için çalıştığımızın ipucunu verebilirim." sözlerine yer verdi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading