Yandex Metrica

Elon Musk Twitter'ı satın aldı! İngiltere harekete geçti: İfadeye çağrılıyor

Elon Musk Twitter'ı satın aldı! İngiltere harekete geçti: İfadeye çağrılıyor

İngiltere Elon Musk'ın Twitter'ı satın almasının ardından harekete geçti. Parlamentonun dijital komitesi, Twitter ile ilgili planları hakkında daha fazla ayrıntı vermesi için Musk'ı davet etti.

Teknoloji

23.01.2024, 19:13

Elon Musk'ın Twitter'ı satın alması gündem olurken İngiltere'yi harekete geçirdi.

İngiltere Parlamentosu, Musk'ın Twitter konusunda ifade vermesi gerektiğini düşünüyor.

İnstagram'dan müstehcen görüntülere önlem! Kullanıcıların güvenliği için yeni özelliğini duyurdu! İnstagram'dan müstehcen görüntülere önlem! Kullanıcıların güvenliği için yeni özelliğini duyurdu! Haberi Görüntüle

İFADE VERMESİ İSTENDİ

Amerikalı milyardere yapılan çağrıda, Twitter'ı satın alma planını ve sosyal medya platformu için önerdiği değişiklikleri anlatması istendi.

Parlamentonun dijital komitesi, çarşamba günü Tesla ve SpaceX'in sahibinden, Twitter'a ilişkin teklifleri hakkında "daha derinlemesine" kanıt sunmasını talep etti.

Bir sen eksiktin! Artan İran- İsrail gerilimine Elon Musk'tan ilginç öneri: Roketleri birbirinize değil, yıldızlara gönderin! Bir sen eksiktin! Artan İran- İsrail gerilimine Elon Musk'tan ilginç... Haberi Görüntüle

ŞU AN İÇİN ERKEN

Musk ise bu konuda bir cevap vermek için henüz çok erken olduğunu söyledi.

Associated Press'in haberine göre, e-posta yoluyla açıklama yapan Musk, "Parlamentoya davetlerinden dolayı teşekkür ederim, ancak anlaşmayı onaylamak için henüz hissedar oylaması yapılmadığı için daveti kabul etmek şu aşamada erken olur." dedi.

2'si birden ücretsiz dağıtılacak! 18 Nisan 2024 tarihine kadar yetişen alır! 2'si birden ücretsiz dağıtılacak! 18 Nisan 2024 tarihine kadar yetişen... Haberi Görüntüle

PROFİL DOĞRULAMA PLANI

Komite, Musk'ın planlarıyla, özellikle de tüm kullanıcılar için profil doğrulamayı kullanıma sunma niyetiyle yakından ilgileniyor.

50 yaşındaki Musk, Twitter'ın "tüm insanların kimliğini doğrulamayı" ve böylece platformu bot hesaplardan kurtarmayı istediğine dair düşüncesini dile getirmişti.

Bir zamanların efsane özelliği 'dürtme' geri geliyor! Önce MSN ve Facebook'taydı şimdi o uygulamada Bir zamanların efsane özelliği 'dürtme' geri geliyor! Önce MSN ve... Haberi Görüntüle

İFADEYE ÇAĞIRMA KONUSUNDA MUSK İLK DEĞİL

Komite Başkanı Julian Knight, "Sosyal medya şirketlerinin dünya çapında daha sıkı düzenlemelerle karşı karşıya kaldığı bir dönemde, Musk'ın ifade özgürlüğü konusundaki net kararlılığını Twitter kullanıcılarını çevrimiçi zararlardan korumak için yeni yükümlülüklerle nasıl dengeleyeceği hakkında daha fazla bilgi edinmek istiyoruz." ifadesini kullandı.

Komite, ilk kez bir teknoloji patronunu ifade vermeye çağırmıyor. 2018 yılında Mark Zuckerberg, Facebook'taki "sahte haberlerle" ilgili soruşturmanın bir parçası olarak soruları yanıtlama davetini geri çevirmişti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading