Yandex Metrica

Sitede Ara

Beykoz kabuk değiştirdi! Başkan Murat Aydın talimatı verdi: 112 binanın tadilatı yapıldı

Beykoz kabuk değiştirdi! Başkan Murat Aydın talimatı verdi: 112 binanın tadilatı yapıldı

Göreve geldiği ilk günden itibaren Beykoz'un sorunları için 7/24 çalışan Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın “5 Yılda 15 Yıllık Hizmet” mottosu ile ilçedeki kamu binalarını dönüşe soktu. İlçeye 24 yeni kamu binası dikilirken, 112 bina ise tadilattan geçilirildi.

Gündem

16.05.2024, 00:31

Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın'ın talımatıyla ilçede yürütülen kapsamlı tadilat ve yenileme çalışmalarıyla Beykozlu vatandaşlar daha bakımlı ve sağlıklı binalara kavuştu. 

Son dakika: YSK kesin sonuçları açıkladı! 3 ilçe 4 beldede seçimler yenilecek Son dakika: YSK kesin sonuçları açıkladı! 3 ilçe 4 beldede... Haberi Görüntüle

BEYKOZ'UN ÇEHRESİ DEĞİŞTİ

Beykoz Belediyesi tarafından tadilata alınan birçok kamu kuruluşu, vatandaşların yüzünü güldürdü. Kaymakamlıktan, aile sağlığı merkezlerine, okullardan, muhtarlıklara ilçedeki tüm kurumlarda yürütülen iç dış cephe boyası, çatı yapımı, merdiven ve engelli rampası çalışmaları Beykoz'un çehresini değiştirdi.

Doritos İsrail malı mı, boykot mu? Doritos İsrail malı mı, boykot mu? Haberi Görüntüle

24 YENİ HİZMET BİNASI 

Başkan Murat Aydın'ın talimatıyla birlikte Beykoz'a 24 yani hizmet binası dikildi. Kavacık Yaşam Merkezi başta olmak üzere, 7/24 yaşayan restoran ve sosyal tesisler, Soğuksu Yücel Çelikbilek Gençlik Merkezi, Beykoz Belediyesi Sanat Eğitim Merkezi (BEYSEM) kurs binaları, Beykoz Belediyesi Kapalı Yüzme Havuzu ve kadın spor merkezleriyle ilçede yaşam kolaylaştı, mutluluk arttı. 

CHP, DEM Partsi'ni örnek aldı: Türk Bayrağı Anıtı yerinden söküldü! CHP, DEM Partsi'ni örnek aldı: Türk Bayrağı Anıtı yerinden söküldü! Haberi Görüntüle

112 KAMU BİNASINA TADİLAT

Öte yandan Beykoz Belediyesi tarafından tadilata alınan sağlık, eğitim ve emniyet binaları başta olmak üzere 112 adet kamu binası yenilendi. Beykoz Kaymakamlığı girişine güvenli ve sağlam bir polis kontrol noktası inşa edilirken, Kavacık’a ilçe sakinlerinin sağlık hizmetleri alabileceği yeni bir aile sağlığı merkezi kazandırıldı.  

Şanlıurfa'da 14 DEM Partili gözaltına alındı Şanlıurfa'da 14 DEM Partili gözaltına alındı Haberi Görüntüle

OKULLARA YENİ BOYA

Ayrıca Beykozlu miniklerin eğitimlerini sürdürdüğü okullara ise belediye tarafından her eğitim-öğretim yılı öncesinde boya ve tadilat hizmeti verildi. Okul müdürlüklerinden gelen talepler doğrultusunda binaların çatıları, tuvaletlerii kapı ve pencereleri yenilendi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Gündem


Loading