Yandex Metrica

Sitede Ara

Beykoz iftar çadırı 2024! Beykoz'da iftar çadırı kuruldu mu, iftar çadırı nerede? Beykoz ücretsiz iftar çadırı 2024

Beykoz iftar çadırı 2024! Beykoz'da iftar çadırı kuruldu mu, iftar çadırı nerede? Beykoz ücretsiz iftar çadırı 2024

11 ayın sultanı ramazanın gelmesiyle birlikte vatandaşlar arama motoruna kendi bölgelerine yakın iftar çadırlarını soruyor. Peki 2024 yılında İstanbul'da iftar çadırı kurulacak mı? 2024 Beykoz iftar çadırı kuruldu mu, nerede?

Gündem

13.04.2024, 12:39

Ramazan ayında binlerce Müslümanı bir araya getiren ramazan çadırları vatandaşlarca merak ediliyor. Peki bu sene iftar çadırı kuruldu mu? İstanbul'un hangi ilçelerinde çadır kurulacak? Beykoz'da iftar çadırı kurulacak mı, nerede kurulacak?

Afrika'da Emine Erdoğan'a kanserle mücadele teşekkürü: Sizi çok seviyoruz kıymetli anne Afrika'da Emine Erdoğan'a kanserle mücadele teşekkürü: Sizi çok seviyoruz kıymetli... Haberi Görüntüle

2024 İSTANBUL'UN HANGİ İLÇELERİNDE İFTAR ÇADIRI KURULACAK?

Vatandaşlar 11 ayın sultanı Ramazan ayına kavuşmannın mutluluğunu yaşıyor. Peki İstanbul'da iftar çadırı olacak mı? Milyonlarca Müslüman arama motorunda iftar çadırlarını araştırıyor?

Yeni Yüzüklerin Efendisi filminin oyuncuları kim, ne zaman çıkacak, hangi platformda? Yeni Yüzüklerin Efendisi filminin oyuncuları kim, ne zaman çıkacak, hangi... Haberi Görüntüle

HANGİ SEMTLERDE İFTAR ÇADIRI, BEDAVA İFTAR VARMI?

Ramazan ayının geleneklerinden olan iftar çadırları bu yıl Mecidiyeköy, Avcılar, Beylikdüzü, Esenyurt ve Cevizlibağ metrobüs duraklarında; Yenikapı Marmaray İstasyonu'nda; Beşiktaş ve Kadıköy İskelelerinde; Ümraniye, Çekmeköy, Kozyatağı, Kartal metro istasyonlarında; Eminönü, Şirinevler ve Üsküdar meydanlarında kurulacak.

2024 Ehliyet sınav görevli ücreti | E-Sınav gözetmen, salon başkanı, uygulama sorumlusu ücreti kaç para? 2024 Ehliyet sınav görevli ücreti | E-Sınav gözetmen, salon başkanı,... Haberi Görüntüle

BEYKOZ İFTAR ÇADIRI KURULACAK MI, NEREDE KURULACAK? 

Beykoz'da iftar çadırı kurulacak mı? İftar çadırı Beykoz'da nerede kurulacak? "Ramazan Çadırı” ile Kavacık “Millet Sofrası”nda kardeşlik ve dayanışma iklimiyle kuşatacak, “Kavacık Yaşam Merkezi’nde ise söyleşiler, konserler ve çocuk eğlenceleriyle buluşturacak etkinlikler başlıyor.  

Habere Tepki Ver

0

2

0

0

0

0

0

0

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Gündem


Loading