Yandex Metrica

Sitede Ara

Bakan Tunç'tan Erzinca'daki toprak kaymasına ilişkin yeni açıklama: '8 şüphelinin gözaltındaki işlemleri devam ediyor'

Bakan Tunç'tan Erzinca'daki toprak kaymasına ilişkin yeni açıklama: '8 şüphelinin gözaltındaki işlemleri devam ediyor'

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Erzincan'daki toprak kaymasına ilişkin olarak "Yürütülen soruşturma kapsamında sorumlu oldukları değerlendirilerek gözaltına alınan ilgili şirketin işveren vekili konumundaki Kanada uyruklu bir kişinin de aralarında bulunduğu 8 şüphelinin gözaltındaki işlemleri devam etmekte olup, soruşturma tüm yönleriyle sürdürülmektedir." ifadelerini kullandı.

Gündem

16.02.2024, 08:31

Sosyal medya hesabından bir açıkalma yapan Adalet Bakanı Yılmaz TunçErzincan'ın İliç ilçesinde maden sahasındaki toprak kaymasına ilişkin 8 kişilik bilirkişi heyetinin nedenleri ve sorumluları araştırdığını, 8 şüphelinin gözaltı işlemlerinin devam ettiğini bildirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'la neler konuştu? Özgür Özel'den yeni açıklama Cumhurbaşkanı Erdoğan'la neler konuştu? Özgür Özel'den yeni açıklama Haberi Görüntüle

"SORUŞTURMA DEVAM EDİYOR"

Kaybolan işçilerin bulunmasına yönelik arama kurtarma çalışmalarının devam ettiğini aktaran Bakan Tunç, Erzincan Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde İliç Cumhuriyet Başsavcılığınca başlatılan ve 4 Cumhuriyet savcısının görevlendirildiği adli soruşturmanın devam ettiğini bildirdi ve şu ifadeleri kullandı: "Jeoloji, iş sağlığı, maden, inşaat, ziraat, çevre, harita ve kimya alanında uzman 8 kişiden oluşan bilirkişi heyeti, toprak kaymasının nedenlerini ve sorumlularını tüm yönleriyle araştırmaktadır. Yürütülen soruşturma kapsamında sorumlu oldukları değerlendirilerek gözaltına alınan ilgili şirketin işveren vekili konumundaki Kanada uyruklu bir kişinin de aralarında bulunduğu 8 şüphelinin gözaltındaki işlemleri devam etmekte olup, soruşturma tüm yönleriyle sürdürülmektedir."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

İdris Kartal

TRHaber.com - Gündem


Loading