Yandex Metrica

Cumhurbaşkanı Erdoğan'la neler konuştu? Özgür Özel'den yeni açıklama

Cumhurbaşkanı Erdoğan'la neler konuştu? Özgür Özel'den yeni açıklama

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’a hayırlı olsun ziyareti gerçekleştiren CHP lideri Özgür Özel, çıkışta gazetecilerin sorularını yanıtladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'la yaptığı görüşmeye ilişkin konuşan Özgür Özel, Gezi Parkı davasından tutuklu bulunan isimler ile 28 Şubat davasında tutuklu olan emekli askerlerin durumunu gündeme getirdiğini söyledi. 

Gündem

06.05.2024, 13:48

Siyaset dünyasında tüm gözlerin çevrildiği kritik görüşme 8 yıl aranın ardından dün ilk kez gerçekleşti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile CHP Genel Başkanı Özgür Özel, AK Parti Genel Merkezi’nde bir araya geldi.

Erdoğan Özel'in görüşmesi 1,5 saat sürdü. Kamuoyuna yansıyan bilgilere göre; Erdoğan-Özel görüşmesinin olumlu ve verimli geçtiği öğrenildi.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel'den çok konuşulan görüşmeye ilişkin yeni bir açıklama yaptı.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’a, yeniden seçilmesi nedeniyle hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Özgür Özel, burada basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Son dakika: MİT'ten Irak'ta nokta operasyon! PKK'nın elebaşlarından Sedat Aksu öldürüldü Son dakika: MİT'ten Irak'ta nokta operasyon! PKK'nın elebaşlarından Sedat Aksu... Haberi Görüntüle

ERDOĞAN’LA GÖRÜŞMESİNE İLİŞKİN AÇIKLAMA

CHP lideri ziyaretten çıkışında gazetecilerin sorularını yanıtladı. Gazeteciler CHP liderine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la AK Parti Genel Merkezi’nde yaptığı görüşmeyi sordu.

Gezi Parkı davasından tutuklu bulunan isimlerinin durumunun gündeme geldiğini anlatan Özel, “Gezi davasında, Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi ve Anayasa Mahkemesi kararları uygulanmadığı için, Türkiye’de hukukun üstünlüğü olmadığı şeklinde algıya sebep oluyor.” dedi.

Bu durumun ekonomik sonuçlara da sebep olduğuna işaret eden CHP lideri, böyle bir ülkeye yatırım yapılamayacağını ifade etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail Gazze'de durmayacak: Gözü Anadolu'da Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail Gazze'de durmayacak: Gözü Anadolu'da Haberi Görüntüle

“GEZİ TUTUKLULARI İÇİN SONSUZ ÇARE VAR”

Gezi Parkı davasında tutuklu bulunan Tayfun Kahraman’ın olaylar yaşandığı sırada dönemin başbakanı Recep Tayyip Erdoğan ve Bülent Arınç’la görüşmeler yaptığını hatırlatan Özel, “Görüşmeye ilişkin satır satır bilgileri aktardım. Gezi tutukluları için sonsuz çare var. Yargı talimat alıyor, almıyor tartışmasına girmek istemiyorum ama en doğrusunu hukukçular biliyor. Bu konudaki yol haritasını hukukçular belirlesin.” dedi.

Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan 'Hafize Gaye Erkan' iddialarıyla ilgili açıklama! Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan 'Hafize Gaye Erkan' iddialarıyla ilgili açıklama! Haberi Görüntüle

“BÜYÜK DRAMI ANLATTIM”

Özel görüşmede 28 Şubat davasında tutuklu bulunan emekli askerlerin durumunu da gündeme getirdiğini anlattı. Özel, “Büyük dramı anlattım. Kendisinin gereğini yapmasının isabetli olacağını belirttim.” dedi.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Gündem


Loading