Yandex Metrica

Aysu Keskin ile Ronaldinho aşk mı yaşıyor? Survivor sonrası koşa koşa Brezilya'ya gitti

Aysu Keskin ile Ronaldinho aşk mı yaşıyor? Survivor sonrası koşa koşa Brezilya'ya gitti

Eski milli basketbolcu Aysu Keskin’in elendiği ‘Survivor All Star 2024’te kendisine şans bandanası hediye eden dünya futbolunun yaşayan efsaneleri arasında yer alan Ronaldinho ile yakınlaştığı ortaya çıktı. Aysu Keskin, Ronaldinho ile bir araya gelmek için Brezilya’ya gitti.

Yaşam

18.05.2024, 20:31

Futbolu bıraktıktan sonra adı birçok skandala karışan dünya futbolunu yaşayan efsaneleri arasında yer alan Ronaldinho, geçtiğimiz aylarda Acun Ilıcalı’nın davetiyle Dominik’teki ‘Survivor All Star 2024’e konuk oldu.

Herkesin hayranlıkla yakından takip ettiği Ronaldinho’nun çekimler esnasında eski milli basketbolcu yarışmacı Aysu Keskin ile yakınlaştığı öğrenildi.

Brezilyalı Ronaldinho, çekimler esnasında Aysu Keskin’in cep telefonu numarasını istedi. Eski milli basketbolcu ise, yarışmadan elendikten sonra  Ronaldinho ile görüşmeye başladı.

Nihat Doğan'ın kirli çamaşırlarını ortaya döktü! Arzu Doğan boşanma nedenlerini açıkladı: Birçok kadınla... Nihat Doğan'ın kirli çamaşırlarını ortaya döktü! Arzu Doğan boşanma nedenlerini... Haberi Görüntüle

GÖRÜNTÜLÜ KONUŞUYORLAR 

Ronaldinho ve Aysu Keskin'in sürekli görüntülü telefon konuşması yaptığı ortaya çıktı. Tatil için Brezilya’ya giden Aysu Keskin’in Ronaldinho ile orada bir araya geldiği öğrenildi.

'Sahtekarlığı bırakıyorum' diyerek itiraf etti! Kendall Jenner açıklamalarıyla bombayı patlattı! 'Sahtekarlığı bırakıyorum' diyerek itiraf etti! Kendall Jenner açıklamalarıyla bombayı patlattı! Haberi Görüntüle

BANDANASINI HEDİYE ETTİ

Hatırlanacağı üzere Ronaldinho ve Aysu Keskin’in ‘Survivor All Star 2024’teki samimi halleri izleyenleri de şaşırtmıştı. Ronaldinho, ayak tenisi oynadığı esnada tribünde kendisini izleyen Aysu Keskin’in yanına gitmiş ve bandanasını hediye etmişti. Bu yakınlaşmayla da konuşulan ikilinin yarışmanın ardından görüşmeye devam ettiği öğrenilmişti.

İşte Benim Stilim ile ünlenmişti! Fenomen Yağmur Taktaş'ın mezarı açıldı! Ölümüne ilişkin detaylar gün yüzüne çıktı! İşte Benim Stilim ile ünlenmişti! Fenomen Yağmur Taktaş'ın mezarı açıldı!... Haberi Görüntüle

FOTOĞRAF PAYLAŞMIŞTI

Aysu Keskin, Survivor All Star 2024 yarışmasından ayrıldıktan sonra Ronaldinho ile bir karesini de sosyal medya hesabından paylaşmıştı. Eski milli basketbolcu Aysu Keskin, abisiyle birlikte Türkiye’de kurduğu mimarlık şirketini yönetiyor.

Öğretmen atamaları ne zaman? 2024 Öğretmen atamaları takvimi! Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin duyurdu! Öğretmen atamaları ne zaman? 2024 Öğretmen atamaları takvimi! Milli Eğitim... Haberi Görüntüle

AYSU KESKİN KİMDİR?

Çıkan haberlerin ardından Aysu Keskin, sosyal medya kullanıcılarının merak edip araştırdığı isimler arasında yer almaya başladı. Peki, Aysu Keskin kimdir? Survivor 2024 yarışmacısı Aysu Keskin kaç yaşında, mesleği ne?

Aysu Keskin, 15 Mayıs 1990 yılında Tekirdağ'da dünyaya geldi. Basketbolcu olan Aysu Keskin, guard pozisyonunda oynuyor. Boyu 180 cm'dir. Survivor 2023 yarışmasında kırmızı takımda yer almıştır.

Aysu Keskin basketbol kariyerine 2013'te TED Ankara Kolejliler’de başladı. Bugüne kadar, TED Ankara Kolejliler, Ordu Spor Kulübü, Tosyalı Toyo Osmaniye, Samsun Basketbol İhtisas, Bursa Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü, Edremit Belediyesi Gürespor Kulübü ve İzmit Belediye Spor Kulübü'nde oynadı.

Survivor 2024 All Star yarışmasına dahil olan Aysu Keskin, mavi takımda yer almıştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Yaşam


Loading