Yandex Metrica

Sitede Ara

Artık kardeş şehirler! Bağcılar Belediyesi ile Jeti Oğuz Belediyesi arasında protokol imzalandı: İstanbul'dan Kırgızistan'a turan yolu!

Artık kardeş şehirler! Bağcılar Belediyesi ile Jeti Oğuz Belediyesi arasında protokol imzalandı: İstanbul'dan Kırgızistan'a turan yolu!

Kırgızistan’ın Jeti Oğuz (Ögüz) şehrinden gelen ve içerisinde Jeti Ögüz Belediye Başkanı Ermen Bahavadınov’un da bulunduğu bir heyet Bağcılar Belediyesi’ni ziyaret etti. Söz konusu ziyaret sonrası iki başkan "''Kardeş Şehir'' protokolü imzaladı.

Gündem

26.02.2024, 14:18

Kırgızistan’ın Jeti Oğuz (Ögüz) şehrinden gelen ve içerisinde Jeti Ögüz Belediye Başkanı Ermen Bahavadınov’un da bulunduğu bir heyet Bağcılar Belediyesi’ni ziyaret etti. Daha sonra Belediye binasında incelemelerde bulunan misafirler, daha sonra Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir ile “Kardeş şehir” protokolü imzaladı.

5 yaşındaki Edanur'un ölümüyle ilgili gözaltında yeni gelişme: 1 kişi tutuklandı, 2 kişi serbest bırakıldı! 5 yaşındaki Edanur'un ölümüyle ilgili gözaltında yeni gelişme: 1 kişi... Haberi Görüntüle

"KIRGIZİSTAN HEYETİ KARŞILANDI"

AK Belediyeciliği kapsamında yaptığı çalışmalarla takdir toplayan Bağcılar Belediyesi, Kırgızistan’ın Jeti Oğuz (Ögüz) şehrinin belediye başkanı Ermen Bahavadınov ile beraberindeki heyeti ağırladı.

TBMM Başkanı Kurtulmuş'tan tarihi çağrı: 'Siyonizmin baskılarıyla işini bırakmak zorunda kalan akademisyenlere kapımız açıktır' TBMM Başkanı Kurtulmuş'tan tarihi çağrı: 'Siyonizmin baskılarıyla işini bırakmak zorunda... Haberi Görüntüle

"KARDEŞ ŞEHİR" PROTOKOLÜ

Bağcılar Belediyesi yetkilileri tarafından karşılanan misafirler, çalışmaları yerinde görmek adına belediye binasında incelemelerde bulundu. Daha sonra Bağcılar Belediyesi ile Jeti Oğuz (Ögüz) Belediyesi “kardeş şehir” protokolü imzaladı.

Kuzey Irak'a hava harekatı: Sözde yöneticilerin de olduğu çok sayıda terörist öldürüldü! Kuzey Irak'a hava harekatı: Sözde yöneticilerin de olduğu çok sayıda... Haberi Görüntüle

İKİ BAŞKANDA TÖRENE KATILDI

Öte yandan törene Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir ile Jeti Ögüz Belediye Başkanı Ermen Bahavadınov’un da bulunduğu Kırgız heyeti katıldı

Habere Tepki Ver

3

0

0

0

0

0

0

0

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Gündem


Loading