Yandex Metrica

Sitede Ara

Didem Arslan kimdir? Didem Arslan'ın programı nedir?

Didem Arslan kimdir? Didem Arslan'ın programı nedir?

Didem Arslan kimdir, kaç yaşında ve nereli? Didem Arslan'ın programı nedir? Didem Arslan Yılmaz'la VAZGEÇME programı...

Kimdir

26.04.2024, 16:09

Gaztecilik kariyerine ek olarak sunduğu program Didem Arslan Yılmaz'la VAZGEÇME ile her gün izleyici karşısına çıkan Didem Arslan Yılmaz'ın hayatı ve kariyeriyle ilgili bilgiler program takipçileri tarafından merak ediliyor. Peki, Didem Arslan Yılmaz kimdir, kaç yaşında? Didem Arslan Yılmaz'ın eşi kim?

Dilan Deniz Çiçek sevgilisi Rafael Cemo Çetin kim? Rafael Cemo Çetin nereli, kaç yaşında, kimin oğlu? Dilan Deniz Çiçek sevgilisi Rafael Cemo Çetin kim? Rafael Cemo... Haberi Görüntüle

DİDEM ARSLAN YILMAZ'LA VAZGEÇME PROGRAMINI SUNAN DİDEM ARSLAN KİMDİR?

Didem Arslan 12 Ocak 1974 tarihinde aslen Sivaslı bir ailenin kızı olarak İstanbul'da doğdu. Ünlü sunucunun baba ismi Kasım Arslan, anne ismi ise Makbule Arslan'dır. Lise öğrenimini Kadıköy Kız Lisesi'nde tamamlamasının ardından lisans eğitimi için 1992 yılında İstanbul Üniversitesi Basın Yayın Yüksek Okulu Radyo Televizyon Bölümüne başladı.

Didem Arslan Yılmaz, gazetecilik kariyerine 1992 yılında Flash TV kanalında haber sunarak başladı. Daha sonra Kanal D'ye geçerek muhabirliğe başladı. Çalar Saat programını ve Serdar Cebe'yle Haftasonu Haberleri'ni sundu. Daha sonra Uğur Dündar'ın ekibinde Star TV'ye transfer oldu. Ardından 2004 yılında Habertürk'e geçti ve Haber Sahası programını sunmaya başladı. Burada büyük bir izleyici kitlesi kazanan Didem Arslan Yılmaz, kendi kariyerini yönlendirmeye başladı. CNN TÜRK kanalında 4 yıl boyunca haber yollculuğu devam eden Arslan, Sağlık Bakanlığı ve CNN TÜRK'ün birlikte yarattığı "Hayata Bağış" kampanyası ile büyük bir fark yarattı. Sevilen gazetecinin bu kampanyası sonucunda organ bağışlarında artış gözlendi. Didem Arsla Yılmaz, CNN TÜRK'deki işinin sonrasında 2007-2016 yılları arasında 9 yıl boyunca Haber Türk'te görev yaptı. Burada 13 Ajansı, Gün Ortası ve Türkiye'nin Nabzı isimlerindeki programları sundu.

İranlı şarkıcı Moein kimdir? Şarkıcı Moein Van konserinde ne oldu? İranlı şarkıcı Moein kimdir? Şarkıcı Moein Van konserinde ne oldu? Haberi Görüntüle

DİDEM ARSLAN YILMAZ'IN EŞİ VE ÇOCUĞU KİMDİR?

Didem Arslan Yılmaz Kürşat Yılmaz ile evlidir. İkilinin Mina isminde bir kızları vardır.

Kızıl Goncalar Zeynep kimdir? Kızıl Goncalar Mina Demirtaş kimdir, kaç yaşında? Kızıl Goncalar Zeynep instagram hesabı ne? Kızıl Goncalar Zeynep kimdir? Kızıl Goncalar Mina Demirtaş kimdir, kaç... Haberi Görüntüle

KÜRTÇE KONUŞAN KADINI YAYINDAN ALMASI BÜYÜK TEPKİ ÇEKTİ

Didem Arslan, her gün Show TV ekranlarında yayınlanan "Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme" isimli dündüz kuşağı programında skandal bir konuşmaya imza attı. Yayına bağlanan konuk kadın Kürtçe konuşunca, Arslan kadını yayından aldırdı ve ardından şu ifadeleri kullandı:

"Hayır hayır. Bizim de anlamamız lazım. Türkan Hanım’ı bir hattan alın. Kızlara hakaret edemez tabi böyle de konuşamaz. Biraz da anlarım ben Kürtçe’den. Kesinlikle olmaz. Halayla bir konuşun. Doğru düzgün Türkçe konuşsun. Hepimiz anlayacağız. Burası Türkiye Cumhuriyeti yani Doğu dili bilmiyoruz ki biz. Bilsek anlayacağız da, konuşacağız da... Bilmiyorum"

Arslan, bu olayın ardından sosyal medyanın en çok konuşulan ismi haline geldi. Kendini eleştirenlere ise "Etnik ayrım yaptığımı söylemek tamamen gülünç" yanıtını verdi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading