Yandex Metrica
Reklam Görseli

Altın fiyatları kanat taktı! Gram altın 2.242 TL oldu: İslam Memiş'ten altın şoke eden altın yorumu geldi

Altın fiyatları kanat taktı! Gram altın 2.242 TL oldu: İslam Memiş'ten altın şoke eden altın yorumu geldi

Yeni haftaya rekor ile başlayan altın fiyatları 2.242 TL'den işlem görüyor. Peki altın fiyatları yükselişini sürdürecek mi? Gram altın, çeyrek altın kaç TL olacak? Altın kahini olarak bilinen İslam Memiş, altın fiyatlarına ilişkin yeni tahminini duyurdu. Hızlı yükselen altın fiyatlarının geri çekilişler yaşayacağını duyuran Memiş, altın fiyatlarında geri çekilme bekliyorum dedi.

Ekonomi

14.03.2024, 14:35

Son dönemlerde rekor fiyatlara çıkan altın fiyatlarına ilişkin açıklamalarda bulunan İslam Memiş, "Ons altın 1985 dolara kadar gerilemişti. 40 dolarlık sert bir düşüş gerçekleşti. Ons altın tekrar 2000 dolar seviyesi üzerine tutunma çabasını sürdürüyor. Ancak tamamen yükselişlerin başlaması için 2058 dolar seviyesi üzerinde kalıcı olması gerekiyordu." ifadelerini kullandı.

Kamuda tasarruf paketi yolda! Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz açıkladı: Önceliğimiz enflasyonu düşürmek Kamuda tasarruf paketi yolda! Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz açıkladı: Önceliğimiz enflasyonu... Haberi Görüntüle

ONS ALTIN KAÇ DOLAR OLUR?

Ons altına ilişkin yorumlarına devam eden Memiş, "Demek ki burada tekrar 1950 dolar destek seviyesi çalışır diye tahmin ediyorum. Daha önce 1985 dolar destek seviyesi çalışmıştı. Tekrar geniş bant aralığına odaklandığımız için 1950-2050 dolar aralğını takip etmeye devam ediyoruz." şeklinde konuştu.

Sözlerine devam eden Memiş, "Geçen hafta ons altın 1985 dolardan destek bulmuştu. Ancak ısrarla 1950 dolar seviyesini hedef alan bir trendde olacağını tahmin ediyorum" ifadelerini kullandı.

Emekliye yüzde 30 zam: Enflasyon rakamları açıklandı emeklinin zammı netlik kazandı Emekliye yüzde 30 zam: Enflasyon rakamları açıklandı emeklinin zammı netlik... Haberi Görüntüle

ALTIN FİYATLARI NE KADAR OLACAK?

Altın fiyatlarındaki kalıcı yükselişler için 2058 dolar üzerinde kapanışlar gerçekleşmesi gerekiyor diyen İslam Memiş, "Ancak ons altın yatay seyrini korumakta. Düşüşlerde yine kademeli olarak 2000 dolar seviyesi güçlü destek seviyesi, sonrasında 1985 dolar güçlü destek seviyesi, ana hedef ise 1950 dolar destek seviyesi" dedi.

Kuyumculara akın etmeye hazır olun, fırsat kapıda! Altın o tarihte düşecek Kuyumculara akın etmeye hazır olun, fırsat kapıda! Altın o tarihte... Haberi Görüntüle

İSLAM MEMİŞ'İN ALTIN TAHMİNİ

Gram altın fiyatlarını da değerlendiren Memiş, "Gram altın bu hafta sert yükselişlerle yeni bir rekor tazeledi. Serbest piyasalarda 2128 lira seviyesine kadar yükseldi. Gram altın TL fiyatında 2070-2100 lira aralığını takip etmeyi sürdüreceğim." dedi Öte yandan Memiş, "Ons altında beklediğim geri çekilmeyi gram altın tarafında da bekliyorum." ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Ekonomi


Loading