Yandex Metrica
Reklam Görseli

Ali Koç ve İsmail Kartal İmam Hatip Lisesi öğrencileriyle iftarda buluştu

Ali Koç ve İsmail Kartal İmam Hatip Lisesi öğrencileriyle iftarda buluştu

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve teknik direktör İsmail Kartal, Darüşşafaka Fatih Sultan Mehmet Uluslararası Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde yurtta kalan öğrencilerle iftarda buluştu.  Büyük ilgiyle karşılanan ikili öğrencilerle iftar yaptı sohbet etti. 

Spor

07.05.2024, 20:03

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç ve futbol takımının teknik direktörü İsmail Kartal, 65 ülkeden öğrencilerin okuduğu Darüşşafaka Fatih Sultan Mehmet Uluslararası Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde 400 öğrenci ile iftarda bir araya geldi. 

Lucas Torreira ve Hadise birlikte mi? Hadise ve Galatasaray'ın yıldızı aşk mı yaşıyor? Lucas Torreira ve Hadise birlikte mi? Hadise ve Galatasaray'ın yıldızı... Haberi Görüntüle

YÖNETİM KURULU ÜYELERİ DE KATILDI

İftara Ali Koç ve İsmail Kartal'ın yanı sıra  yönetim kurulu üyeleri Burak Kızılhan, Ahmet Ketenci, İlker Dinçay ve Özgür Özaktaç da katıldı. Ayrıca İlim Yayma Cemiyeti Başkanı Yusuf Tülin, Başkan Yardımcısı İsrafil Kışla ve Genel Müdür Mesut Tan da iftarda yer aldı. 

Monaco puan kaybetti: PSG şampiyonluğunu ilan etti Monaco puan kaybetti: PSG şampiyonluğunu ilan etti Haberi Görüntüle

ÖĞRENCİLERDEN YOĞUN İLGİ

Ali Koç ve İsmail Kartal'a büyük ilgi gösteren öğrenciler Koç ve Kartal'la sohbet etme imkanı da buldu. İftar sonrası Ali Koç ve İsmail Kartal, katılımcılara hitaben birer konuşma yaptı.

Habere Tepki Ver

3

0

0

0

0

0

0

0

İdris Kartal

TRHaber.com - Spor


Loading