Yandex Metrica

Adalet Bakanı Tunç'tan, İsrail'in yardım kuyruğundaki Filistinlileri hedef almasını kınama

Adalet Bakanı Tunç'tan, İsrail'in yardım kuyruğundaki Filistinlileri hedef almasını kınama

Adalet Bakanı Tunç, İsrail'in yardım kuyruğundaki Filistinlileri hedef almasına tepki göstererek "İşgalci İsrail'in, yardım kuyruğundaki Filistinlileri hedef almasını şiddetle kınıyor ve lanetliyorum." ifadesini kullandı.

Gündem

01.03.2024, 19:09

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, İsrail ordusunun sabah saatlerinde Gazze kentinin güneyinde, Gazze Şeridi'ni kuzeyden güneye bağlayan Reşid Caddesi üzerindeki Nablusi kavşağında insani yardım bekleyen Filistinlileri bombalayarak ve ateş açarak hedef almasına tepki gösterdi. Tunç, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"İşgalci İsrail'in, yardım kuyruğundaki Filistinlileri hedef almasını şiddetle kınıyor ve lanetliyorum. Gazze'de masum insanları katleden, soykırım yapan İsrail'in hain saldırıları asla kabul edilemez. 7 Ekim'den bu yana uluslararası hukuku ayaklar altına alan, gözü dönmüş, canice hareket eden, savaş suçu işleyen İsrail'in saldırıları bir an önce durmalıdır. İsrailli yöneticiler ve destekçileri, işledikleri insan hakları ihlallerinin, söndürdüğü ocakların, hayattan kopardığı masum canların hesabını bir gün mutlaka ödeyecektir."

Kış geri döndü! Meteoroloji'den 29 ile sarı kodlu uyarı: Çok kuvvetli geliyor Kış geri döndü! Meteoroloji'den 29 ile sarı kodlu uyarı: Çok... Haberi Görüntüle

OLAY

İsrail ordusu, sabah saatlerinde Gazze kentinin güneyinde, Gazze Şeridi'ni kuzeyden güneye bağlayan Reşid Caddesi üzerindeki Nablusi kavşağında insani yardım bekleyen Filistinlileri bombalayarak ve ateş açarak hedef almış, saldırıda 112 Filistinli ölmüş, 760 Filistinli yaralanmıştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

İdris Kartal

TRHaber.com - Gündem


Loading