Yandex Metrica

Sitede Ara

9-10-11 Nisan bankalar açık mı? Halkbank arefe günü açık mı? İş bankası saat kaça kadar çalışacak? Arefe günü banka çalışma saatleri ne?

9-10-11 Nisan bankalar açık mı? Halkbank arefe günü açık mı? İş bankası saat kaça kadar çalışacak? Arefe günü banka çalışma saatleri ne?

Ramazan bayramı tatili öncesinde bankalarda işlerini halletmek isteyen vatandaşlar, bankaların çalışma saatlerini araştırmaya başladı. 9-10-11-12-13 Nisan 2024 günlerinde vatandaşlar hangi bankaların saat kaça kadar açık olduğunu merak ediyor. Peki 9 Nisan Salı Arefe günü bankalar açık mı? Halkbank 9 Nisan Salı günü açık mı? İş Bankası saat kaça kadar çalışacak? Arefe günü bankaların çalışma saatleri ne?  

Gündem

20.04.2024, 14:19

Bankaların 10 Nisan, 11 Nisan ve 12 Nisan 2024 ramazan bayramı tatilinde çalışmayacağını bilen vatandaşlar, 9 Nisan Salı (Arefe günü) bankaların çalışıp çalışmadığını araştırmaya başladı. Vatandaşlar arama motorlarında Halkbank, Ziraat Bankası, İş Bankası gibi devlet bankalarının saat kaça kadar çalışacağını, Arefe günü bankaların açık olup olmayacağını öğrenmek istiyor.

Peki 9 Nisan Salı Arefe günü bankalar açık mı? Halkbank 9 Nisan Salı günü açık mı? İş Bankası saat kaça kadar çalışacak? Arefe günü bankaların çalışma saatleri ne?

Survivor'da elenen kim oldu, Furkan mı, Yunus Emre mi? Survivor'da elenen kim oldu, Furkan mı, Yunus Emre mi? Haberi Görüntüle

9 NİSAN SALI 2024 BANKALAR AÇIK MI KAPALI MI?

Bankalar, resmi tatillerde ilk kapatılan işyerlerinin başında geliyor. Bankalar 10-11-12 Nisan 2024 ramazan bayramı tatili boyunca kapalı kalacak.

Bankalar 9 Nisan Salı Arefe günü için ise yarım gün çalışma uygulayacak. Bankalardan saat 13:00'a kadar işlem yapılabilecek.

Kalben serbest mi bırakıldı? Kalben neden gözaltına alınmıştı? Kalben serbest mi bırakıldı? Kalben neden gözaltına alınmıştı? Haberi Görüntüle

8-9 NİSAN HALKBANK AREFE GÜNÜ AÇIK MI KAPALI MI? SAAT KAÇA KADAR AÇIK?

Halkbank, Türkiye'de en çok kullanılan bankalar arasında yer alıyor. Devlet Bankası olarak bilinen Halkbank'ın 9 Nisan Arefe günü açık mı kapalı mı olduğu merak konusu oldu. Vatandaşlar Halkbank'ın 9 Nisan Salı günü çalışma saatlerini araştırmaya başladı. Peki Halkbank saat kaça kadar açık olacak?

Halkbank, 9 Nisan Salı Arefe günü saat 13:00'a kadar tüm işlemlere açık olacak. Halkbank, saat 13:00'dan sonra resmi tatile çıkacak ve bayram süresi boyunca kapalı kalacak.

Integral müfredatta neden yok? Bakan Tekin'den eleştirilere dikkat çeken yanıt Integral müfredatta neden yok? Bakan Tekin'den eleştirilere dikkat çeken yanıt Haberi Görüntüle

8-9  NİSAN 2024 İŞ BANKASI AÇIK MI KAPALI MI? İŞ BANKASI SAAT KAÇA KADAR AÇIK?

İş Bankası'nda işi olan vatandaşlar, bayramda bankaların tatil, kapalı olacağını bilen vatandaşlar arama motorlarında İŞ Bankası'nın 9 Nisan Salı Arefe günü açık mı kapalı mı olacağını araştırmaya başladı.

İş Bankası 8 Nisan Pazartesi günü tam gün çalışacak, normal mesai saatleri içerisinde işlem yapılabilecek fakat 9 Nisan Salı günü saat 13.00'a kadar işlemlere açık olacak.

Acılı baba, firari Eylem Tok ve oğluna seslendi: Son nefesime kadar peşinizdeyim Acılı baba, firari Eylem Tok ve oğluna seslendi: Son nefesime... Haberi Görüntüle

8-9 NİSAN 2024 ZİRAAT BANKASI SAAT KAÇA KADAR AÇIK? AREFE GÜNÜ ZİRAAT BANKASI AÇIK MI?

Türkiye'de emekli vatandaşların en sık kullandığı bankaların başında gelen Ziraat Bankası'nın açık mı kapalı mı olacağı büyük merak konusu oldu.

Ziraat Bankası, diğer bankalar gibi 8 Nisan 2024 Pazartesi günü tüm gün çalışacak. Fakat 9 Nisan Salı (Arefe günü) ise saat 13:00'a kadar açık olacak.

Son dakika... İstanbul'da metro çıkışında el yapımı bomba bulundu! Son dakika... İstanbul'da metro çıkışında el yapımı bomba bulundu! Haberi Görüntüle

BAYRAMDA BANKALAR AÇIK OLACAK MI? BUGÜN HANGİ BANKALAR AÇIK?

10-11-12 Nisan 2024 tarihleri arasında bütün bankalar resmi tatilde olacağı için bankaların tamamı kapalı olacak. Bankalar bayram öncesi en son 9 Nisan Salı günü saat 13:00'a kadar hizmet verecek.

Bugün ise tüm bankalar hizmet verecek.

Habere Tepki Ver

1

2

0

0

0

0

0

0

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Gündem


Loading