Yandex Metrica

8 Mart Cuma Ağrı'da okullar tatil mi? MEB yoğun kar yağışından dolayı tatil mi ilan etti? Ağrı'da hangi ilçeler tatil edildi?

8 Mart Cuma Ağrı'da okullar tatil mi? MEB yoğun kar yağışından dolayı tatil mi ilan etti? Ağrı'da hangi ilçeler tatil edildi?

8 Mart 2024 tarihinde Ağrı'da yoğun kar yağışı etkisini göstermeye başladı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan Ağrı iline özel hava durum raporunda, Ağrı'da şiddetli kar yağışı ve çığ tehlikesi bulunduğu belirtildi. Ağrı'da anaokul, ilkokul, ortaokul ve lise öğrencileri Ağrı'da 8 Mart Cuma günü okulların tatil edilip edilmediğini araştırmaya başladı. Ağrı'da meydana gelen yoğun kardan dolayı gözler MEB'e ve Ağrı Valiliği'ne çevrildi. Peki 8 Mart Cuma günü Ağrı'da okullar tatil ilan edildi mi? Okullar tatil oldu mu?

Gündem

05.05.2024, 22:13

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden kritik uyarı Ağrı için geldi. MGM, Ağrı'da 8 Mart 2024 Cuma günü yoğun ve şiddetli kar yağışı olacağını açıkladı. MGM'nin açıklamasından sonra Ağrı'daki öğrenci ve veliler, Ağrı'da okulların tatil edilip edilmediğini araştırmaya başladı. Ağrı'da meydana gelen şiddetli kar yağışından dolayı vatandaşlar MEB ve Ağrı Valiliği'nden gelecek açıklamaya çevrildi.

Peki yoğun kar yağışından dolayı okullar Ağrı'da tatil mi ilan edildi? 8 Mart'ta Ağrı'da okul tatil mi? Ağrı'daki okul tatili Lise öğrencilerini de kapsıyor mu? Ağrı'da 8 Mart Cuma günü eğitime 1 günlük ara mı verildi?

Katliam gibi kazada hayatını kaybeden 9 kişi toprağa verildi! Katliam gibi kazada hayatını kaybeden 9 kişi toprağa verildi! Haberi Görüntüle

8 MART CUMA AĞRI'DA OKULLAR TATİL Mİ İLAN EDİLDİ?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) tarafından yapılan son dakika açıklamasının ardından Ağrı'da kar yağışı yoğun olarak etkisini göstermeye başladı. Peki 8 Mart Cuma günü Ağrı'da okullar tatil mi?

İnterpol tarafından kırmızı bültenle aranan 'gaspçı' Türkiye'de yakalandı! İnterpol tarafından kırmızı bültenle aranan 'gaspçı' Türkiye'de yakalandı! Haberi Görüntüle

AĞRI'DA 8 MART 2024 OKULLARA 1 GÜNLÜK ARA MI VERİLDİ?

Öğrenciler ve veliler, Ağrı'da okulların tatil edilip edilmediği hakkında arama motorlarında aramalar yapmaya başladı. Öğrenciler, ''Ağrı'da okullar tatil mi?'' sorusuna cevap ararken, veliler gözlerini MEB'e ve Ağrı Valiliği'nden gelen açıklamaya çevirdi.

Baldızını ve yeğenini işe alan CHP'li başkandan pişkin savunma: Bu gençler hiç mi çalışmayacak Baldızını ve yeğenini işe alan CHP'li başkandan pişkin savunma: Bu... Haberi Görüntüle

AĞRI VALİLİĞİ VE MEB AÇIKLAMA YAPTI MI?

Ağrı Valiliği ve MEB tarafından henüz okulların ''Yoğun kar yağışından'' dolayı tatil edilip edilmediği ile ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Resmi açıklama yapılır ve okullar Ağrı'da tatil olursa haberimizi tekrardan güncelleyeceğiz.

Habere Tepki Ver

0

1

1

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Gündem


Loading