Yandex Metrica

Baldızını ve yeğenini işe alan CHP'li başkandan pişkin savunma: Bu gençler hiç mi çalışmayacak

Baldızını ve yeğenini işe alan CHP'li başkandan pişkin savunma: Bu gençler hiç mi çalışmayacak

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen CHP'li Mustafa Bozbey, seçimi kazandıktan sonra belediye kadrolarını yakınlarıyla doldurmaya başladı. Baldızını ve yeğenini belediyede istihdam eden Bozbey, eleştirilere ise "Furkan Bozbey benim kardeşimin oğlu. 4-5 yıldır mimarlık yapıyor. Gençleri siyasete kazandırmamız lazım, Bu gençler hiç mi çalışmayacak?" şeklinde yanıt verdi.   

Gündem

16.05.2024, 23:49

Seçimden önce liyaka hikayeleri anlatan CHP'li başkan adayları seçimin ardından belediye kadrolarını eş, dost ve akrabayla doldurmaya devam ediyor. 

31 Mart yerel seçimerlerinde yönetim hakkı AK Parti'den CHP'ye geçen Bursa Büyükşehir Belediyesi, son atama haberiyle tartışmaları beraberinde getirdi.

Belediye Başkanı CHP'li Mustafa Bozbey'in, yeğeni Furkan Bozbey'i belediye şirketine başkan olarak atadığı ortaya çıktı.

İYİ Parti'ye istifa şoku: TBMM'deki sandalye sayısı düştü İYİ Parti'ye istifa şoku: TBMM'deki sandalye sayısı düştü Haberi Görüntüle

TEPKİ GELİNCE BİYOGRAFİSİNDEN KALDIRDI

Furkan Bozbey, Instagram hesabından kendisinin de bulunduğu, BURKENT’in yeni yönetim kurulunu ve Mustafa Bozbey’in fotoğraflarını paylaşarak “BURKENT yönetimi Bursa’mıza hayırlı olsun” diye yazdı.

Furkan Bozbey daha sonra Instagram biyografisine ‘BURKENT yönetim kurulu başkanı’ titrini ekledi fakat tepkilerden sonra sildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan-Miçotakis görüşmesi başladı İşte masadaki başlıklar Cumhurbaşkanı Erdoğan-Miçotakis görüşmesi başladı İşte masadaki başlıklar Haberi Görüntüle

"GÜVENDİĞİMİZ İNSANLAR OLMASI LAZIM"

Konuyla ilgili Sözcü gazetesine açıklamalarda bulunan Mustafa Bozbey, aldığı kararı savundu.

Güvendiği için yeğenini göreve getirdiğini ifade eden Bozbey, "Bu şirketler hakikaten sıkıntıların olduğu şirketler. Furkan Bozbey'in, yeğenimin soyadından kaynaklı sorun çıkıyor. İTÜ mimarlık mezunu genç biri. Bu işi bilen, şirketleri denetlerken güveneceğimiz biri. Zaten bu insanlardan oluşturuyoruz yönetimleri. Bu şirketlerin incelenmesi lazım, onun için de güvendiğimiz insanlar olması lazım" şeklinde konuştu.

FETÖvari kumpasta yeni gelişme: Kod adı M7'nin yurt dışına kaçma nedeni belli oldu! FETÖvari kumpasta yeni gelişme: Kod adı M7'nin yurt dışına kaçma... Haberi Görüntüle

"BU GENÇLER HİÇ Mİ ÇALIŞMAYACAK"

Açıklamasının devamında, "Soyisminin Bozbey olması, bu gençlerin orada değerlendirilmesinin önüne geçmemeli" diyen Başkan Bozbey, "Yeter ki liyakati olsun. Furkan Bozbey benim kardeşimin oğlu. 4-5 yıldır mimarlık yapıyor. 27-28 yaşında. Genç biri. Bir de gençleri siyasete kazandırmamız lazım. Daha işlemler dahi bitmedi. Bunun tartışılmaya açılmasını, gündem olmasını maksatlı buluyorum. İnsan üzülüyor. Bu gençler hiç mi çalışmayacak?" dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Muhammed Öylek

TRHaber.com - Gündem


Loading