Yandex Metrica

2024 Mülakatsız sözleşmeli 8000 sağlık personeli alımı | Branş dağılımı ve kontenjan ne zaman açıklanacak? 2024'te hangi şehirde ve hastanede sağlık çalışanı alınacak?

2024 Mülakatsız sözleşmeli 8000 sağlık personeli alımı | Branş dağılımı ve kontenjan ne zaman açıklanacak? 2024'te hangi şehirde ve hastanede sağlık çalışanı alınacak?

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Kabine Toplantısı sonrasında atama ve sözleşmeli sağlık personeli olmak isteyen vatandaşlara müjdeli haberi duyurdu. Bakan Koca, 27 bin sözleşmeli sağlık personeli işe alımını duyurduktan sonra, 27 bin personele ek olarak 8000 sağlık personelinin daha ataması, sözleşmeli personel alımı gerçekleşeceğini duyurdu. Sağlık çalışanları, hemşireler, ebeler hastanelerde çalışabilmek için atama ve ÖSYM sonuçlarının açıklanmasını dört gözle bekliyor. 2024 yılında mülakatsız 27 bin sözleşmeli personel alımı gerçekleştirildi. Bakan Koca, İŞKUR üzerinden mülakatsız olarak 8000 sağlık personeli daha alınacağını açıkladı. Peki mülakatsız olarak 8000 sözleşmeli sağlık personel alımı ne zaman, hangi tarihte yapılacak? 2024 yılında hangi şehir ve hastanelerde sağlık çalışanına istihdam sağlanacak? 2024 Sağlık Bakanlığı branş dağılımı ve kontenjan ne zaman, nereden açıklanacak?  

Gündem

15.05.2024, 21:48

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, İŞKUR üzerinden 8000 sağlık personeli alınacağının müjdesini, sağlık çalışanlarına duyurdu. Bakan Koca, 27 bin sağlık personelinin mülakatsız olarak atamalarının yapıldığını belirtti.

27 bin sağlık işçisi atamasına ek olarak Bakan Koca, 8000 sağlık çalışanı ve personeli daha alınacağını 5 Mart 2024 Salı günü sağlık çalışanlarına duyurdu.

Öğretmen atama sayısı 6 Mayıs | Branş dağılımı bugün açıklandı mı? Öğretmen atama sayısı 6 Mayıs | Branş dağılımı bugün açıklandı... Haberi Görüntüle

2024 SAĞLIK PERSONELİ HANGİ ŞEHİR VE HASTANELERDE GERÇEKLEŞECEK?

Kadro ve mülakat bekleyen sağlık çalışanları arama motorlarında ''8000 sağlık personelinin hangi branş ve kontenjan sayısının ne zaman açıklanacağını'' araştırmaya başladı. 

Peki mülakatsız olarak 8000 sözleşmeli sağlık personel alımı ne zaman, hangi tarihte yapılacak? 2024 yılında hangi şehir ve hastanelerde sağlık çalışanına istihdam sağlanacak? 2024 Sağlık Bakanlığı branş dağılımı ve kontenjan ne zaman, nereden açıklanacak?

Slovakya Başbakanı Robert Fico silahla vuruldu! (Robert Fico kimdir) Slovakya Başbakanı Robert Fico silahla vuruldu! (Robert Fico kimdir) Haberi Görüntüle

İŞKUR ÜZERİNDEN 8000 MÜLAKATSIZ SAĞLIK ÇALIŞANI İŞ BAŞVURULARI NE ZAMAN BAŞLAYACAK? BAŞVURULAR NASIL VE NEREDEN YAPILACAK?

Bakan Koca, mülakatsız olarak 8000 sağlık personelinin iş başvurularının, ÖSYM'nin puanları açıklamasından sonra açıklanacağını duyurdu. Şu an için İŞKUR üzeirnden başvurulacak olan 8000 sağlık personelinin hangi tarihlerde iş başvurusu yapıp yapmayacağı netleşmedi.

SEDDK'dan duyuru! Trafik sigortasında haziran ayı azami prim artış oranı belli oldu! SEDDK'dan duyuru! Trafik sigortasında haziran ayı azami prim artış oranı... Haberi Görüntüle

2024 MÜLAKATSIZ 8000 SAĞLIK PERSONELİ ALIMI NE ZAMAN YAPILACAK?

Sağlık çalışanları ve sağlık alanında çalışmak isteyen vatandaşlar, 2024 yılında Sağlık Bakanı Koca'nın açıklamasından sonra 8000 mülakatsız sağlık personeli alımının hangi tarihte, ne zaman gerçekleşeceğini araştırmaya başladı. Bakan Koca, ''Sözleşmeli pozisyonlara 27 bin çalışma arkadaşımızın herhangi bir mülakat süreci olmadan atamaları yapıldı. Yeni çalışma arkadaşlarımız inşallah en kısa sürede atama süreçleri tamamlanarak görevlerine başlayacak ve bize güç verecek'' ifadeleri ile Sağlık Bakanlığı bünyesine 8000 sözleşmeli personel (mülakatsız) alınacağını duyurdu. 

Gibi dizisi 6. sezon ne zaman? Gibi yeni sezon çıkış tarihi açıklandı mı? Gibi dizisi 6. sezon ne zaman? Gibi yeni sezon çıkış... Haberi Görüntüle

2024 27000 VE 8000 SAĞLIK PERSONELİ ATAMALARI NE ZAMAN YAPILACAK?

Bakan Koca, ÖSYM'nin sınav sonuçlarının açıklanmasının beklendiğini belirtti. Koca, ''Önümüzdeki günlerde ÖSYM'nin sınav sonuçlarını açıklamasını bekliyoruz. Bilindiği gibi son çıkan yasada yan dal uzmanları ile ilgili bazı düzenlemeler de yer aldı. Ayrıca yasa ile sözleşmeli kadro sayısında 9 bin artış oldu. Bu artışla başlangıçta Ankara ve İstanbul dışında bütün yan dal uzmanları artık sözleşmeli olacak. Kadro sayısının süreçte artışıyla, bütün yan dal uzmanları sözleşmeli olabilme imkanına kavuşacak. '' ifadelerini kullandı.

120 bin TL maaşla danışman oldu! CHP'li Burcu Köksal'dan eşe dosta iki koltuk! 120 bin TL maaşla danışman oldu! CHP'li Burcu Köksal'dan eşe... Haberi Görüntüle

SAĞLIK BAKANLIĞI 8000 SAĞLIK PERSONELİ BRANŞ DAĞILIMI VE KONTENJAN SAYISINI NE ZAMAN AÇIKLAYACAK?

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 8000 mülakatsız sözleşmeli sağlık personeli alınacağını Kabine Toplantısı sonrasında açıkladı.

Sağlık Bakanlığı'nın istihdam sağlayacağı 8000 mülakatsız sözleşmeli sağlık çalışanının branş dağılımı ve kontenjan sayısı ise şuan için henüz açıklanmadı. Açıklandığında haberimizi tekrardan güncelleyeğiz.

Habere Tepki Ver

2

0

0

1

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Gündem


Loading