Yandex Metrica

2024 İstanbul Ramazan'da metro saatleri uzatıldı mı? İstanbul gece kaça kadar metro var? İETT seferleri uzatıldı mı? 2024 Ramazan metro saatleri İstanbul'da kaça kadar açık?

2024 İstanbul Ramazan'da metro saatleri uzatıldı mı? İstanbul gece kaça kadar metro var? İETT seferleri uzatıldı mı? 2024 Ramazan metro saatleri İstanbul'da kaça kadar açık?

Metro İstanbul, Ramazan ayı dolayısı ile metro sefer saatlerinde yeni düzelenlemeler yaptığını duyurdu. İstanbul'da ramazan ayında bir yere ziyarete gidecek ve geç dönecek kişiler, İstanbul'da ''2024 Ramazan metro saatleri kaça kadar açık?'' sorusuna arama motorlarında yanıt bulmaya çalışıyor. İBB'ye bağlı metrolar, gece seferleri konusunda düzenleme gerçekleştirdi. Peki 2024 İstanbul Ramazan'da metro saatleri uzatıldı mı? İstanbul gece kaça kadar metro var? İETT seferleri uzatıldı mı? 2024 Ramazan metro saatleri İstanbul'da kaça kadar açık? M1A, M1B, M2, M3, M4, M6, M7 ve M9 metro, T1, T4, T5 tramvay hatlarında sefer düzenlenecek mi? Ek sefer olacak mı? Haftasonu ''Gece metrosu'' uygulaması devam edecek mi?  

Gündem

16.05.2024, 11:33

İstanbul'da yaşayan vatandaşlar ramazan ayının gelmesi ile birlikte 2024 yılında ramazan ayı için metro saatlerine düzenleme gelip gelmediğini merak konusu haline getirdi. İstanbul’un trafik yükünü önemli ölçüde azaltan metro ağı her gün milyonlarca insan taşımaktadır. İstanbul’da toplamda 8 metro hattı bulunur. M1A, M1B, M2, M3, M4, M5, M6 ve M7 olarak ayrılmaktadır. 11 ayın sultanı ramazan ayının gelmesi ile birlikte vatandaşlar arama motorlarında ''2024 İstanbul metroları gece saat kaça kadar açık?'', ''2024 İstanbul Ramazan'da metro saatleri uzatıldı mı?'' sorularına yanıt aramaya başladı.

Beton pompası kabusu! Apartmanın üzerine düştü 2 balkon çöktü Beton pompası kabusu! Apartmanın üzerine düştü 2 balkon çöktü Haberi Görüntüle

2024 İSTANBUL HAFTASONU GECE METROSU SEFERLERİ RAMAZANDA DA DEVAM EDİYOR MU?

Metro İstanbul, ramazan ayı dolayısı ile metro saatlerinde güncelleme gerçekleştirdi. İstanbul'da haftasonu devam edecen gece metrosu saatleri ve uygulaması vatandaşlar tarafından araştırılmaya başlandı. Peki 2024 İstanbul Ramazan'da metro saatleri uzatıldı mı? İstanbul gece kaça kadar metro var? İETT seferleri uzatıldı mı? 2024 Ramazan metro saatleri İstanbul'da kaça kadar açık? M1A, M1B, M2, M3, M4, M6, M7 ve M9 metro, T1, T4, T5 tramvay hatlarında sefer düzenlenecek mi? Ek sefer olacak mı? Haftasonu ''Gece metrosu'' uygulaması devam edecek mi?

Son dakika: İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'dan kumpas açıklaması: Kurdukları tuzakları yerle bir edeceğiz Son dakika: İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'dan kumpas açıklaması: Kurdukları tuzakları... Haberi Görüntüle

2024 METRO İSTANBUL RAMAZAN AYINDA GECE SAATLERİNİ UZATTI MI?

Metro İstanbul, 2024 yılında ramazan ayının gelmesi ile birlikte metro saatlerinde düzenlemeye gidildiğini açıkladı. Peki Peki 2024 İstanbul Ramazan'da metro saatleri uzatıldı mı? İstanbul gece kaça kadar metro var? İETT seferleri uzatıldı mı? 2024 Ramazan metro saatleri İstanbul'da kaça kadar açık?

Anneler Günü'nde başıboş köpek tehlikesi: Çocuğuyla parkta vakit geçiremedi! Anneler Günü'nde başıboş köpek tehlikesi: Çocuğuyla parkta vakit geçiremedi! Haberi Görüntüle

2024 İSTANBUL'DA RAMAZANDA HANGİ METROLAR GECE AÇIK OLACAK?

M1A Yenikapı-Atatükr Havalimanı

M1B Yenikapı-Kirazlı

M2 Yenikapı-Hacıosman

M2 Kirazlı-Kayaşehir Merkez

M4 Kadıköy-Sabiha Gökçen Havalimanı

M6 Levent-Boğaziçi Ü/Hisarüstü

M7 Yıldız-Mahmutbey

M9 Bahariye-Olimpiyat Metro hatları

T1 Kabataş-Bağcılar

T4 Topkapı-Mescidi Selam

T5 Eminönü-Alibeyköy tramvay hatları

F1 Taksim-Kabataş

F4 Boğaziçi Ü/Hisarüstü-Aşiyan füniker hatları saat 01:00'a kadar devam edecektir ifadeleri kullanıldı.

Habere Tepki Ver

2

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Gündem


Loading