Yandex Metrica

Sitede Ara

Yeniden Refah'ta yerel seçim zirvesi! Erbakan Cumhur İttifakı'na dahil olacak mı?

Yeniden Refah'ta yerel seçim zirvesi! Erbakan Cumhur İttifakı'na dahil olacak mı?

Türkiye 31 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimlere doğru hızla ilerlerken Yeniden Refah Partisi 31 Mart kararı için toplanacak. Cumhur İttifakı büyesinde olup olmayacağı merak konusu olan Yeniden Refah Partisi dün akşam AK Parti ile yaptığı müzakere kapsamında uzlaşmanın olmadığını duyurdu. 

Politika

27.02.2024, 19:28

Cumhur İttifakı ile gerçekleşen görüşmeler kapsamında yerel seçim kararını pazartesi gününe erteleyen Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, programında değişiklik yaptı. Erbakan, yerel seçimlerle ilgili kararını yarın parti genel merkezinde açıklama kararı aldı.

DEM Parti, CHP ile gizlenen ittifakı itiraf etti: Gözükmese de hep ittifak içinde olan iki partiyiz! DEM Parti, CHP ile gizlenen ittifakı itiraf etti: Gözükmese de... Haberi Görüntüle

SONUÇ ÇIKMADI

Dün Yeniden Refah Partisi Genel Merkezi'nde AK Parti Genel Başkanı Yardımcısı Efkan Ala ile ittifak görüşmesini gerçekleştiren Yeniden Refah Partisi Lideri Fatih Erbakan yakın çevresine görüşmelerden sonuç çıkmadığını bildirdi. 

Özgür Özel, Erdoğan'la görüşmenin detaylarını paylaştı: Cumhurbaşkanı pozitif yaklaştı! Özgür Özel, Erdoğan'la görüşmenin detaylarını paylaştı: Cumhurbaşkanı pozitif yaklaştı! Haberi Görüntüle

"TABANDA TEPKİLERE NEDEN OLUR"

Söz konusu görüşmeden AK Parti heyeti birçok yerde adaylarını ilan ettiğini ve geri çekmelerinin parti tabanında tepki yaratacağını belirterek, Malatya, Ankara, İstanbul’da bazı ilçelerde adaylarının desteklenmesini isteyen Yeniden Refah Partisi'nin tutumunu esnetmesini istedi.

Saadet Partisi de kongreye gidiyor: Temel Karamollaoğlu'nun koltuğuna 3 isim daha talip çıktı! Saadet Partisi de kongreye gidiyor: Temel Karamollaoğlu'nun koltuğuna 3 isim... Haberi Görüntüle

KARAR YARIN AÇIKLANACAK

İttifak zirvesinden istdiğini alamayan Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Fatih Erbakan’ın, yerel seçimler öncesi partisinin ittifak kararını, Cumartesi günü saat 14.00’de parti genel merkezinde açıklayacağı duyurusu yapıldı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

1

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Politika


Loading