Yandex Metrica

Yüzyüzeyken konuşmadılar! Ünlü grup Yüzyüzeyken Konuşuruz'un solisti Can Tunaboylu sevgilisine şiddetten hakim karşısına çıktı!

Yüzyüzeyken konuşmadılar! Ünlü grup Yüzyüzeyken Konuşuruz'un solisti Can Tunaboylu sevgilisine şiddetten hakim karşısına çıktı!

Ünlü grup Yüzyüzeyken Konuşuruz'un gitaristi Can Tunaboylu sevgilisi Aybike Çelik'i darp ettiği iddiasıyla yargılandığı davada, ilk kez hakim karşısına çıkarak yüzyüze konuştu. Ünlü gitarist "Kasten vurmadım. Topuklu ayakkabısı olduğu için yere düştü'' diyerek kendini savunurken Çelik, ''sistematik olarak darp edildim'' diyerek kendini diyerek açıklama yaptı.

Yaşam

23.05.2024, 16:18

Sen Varsın Diye, Dinle Beni Bi, Son Seslenişim, Tutun Sen Bana, Durmaz Akar gibi şarkıları seslendiren Yüzyüzeyken Konuşuruz grubu gitaristi Can Tunaboylu  Anadolu 37. Asliye Ceza Mahkemesi'nde kız arkadaşı Aybike Çelik'i darp ettiği gerekçesiyle hakim karşısına çıktı.

Tuğba Özay'dan şaşırtan itiraflar! Cezaevine girdiği yıllarını anlattı: Her sabah mahkümlar... Tuğba Özay'dan şaşırtan itiraflar! Cezaevine girdiği yıllarını anlattı: Her sabah... Haberi Görüntüle

TUNABOYLU'DAN İLGİNÇ SAVUNMA

Can Tunaboylu hakimin karşısınad çıktığında duruşmada, "Benim annem ve babam da sanatçıdır. Ben de müzisyenim. Daha önce hiçbir şiddet olayına karışıp davalık olmamıştım. Müşteki ile 2023 yılı başlarında inişli çıkışlı duygusal bir ilişkimiz oldu. Kendisi aynı yıl Mart ayında protez tırnakları ile benim vücudumu çizip, gözümü morartmıştı. Darp raporu alıp şikâyetçi oldum, hala soruşturma aşamasında.'' diyerek kendini savundu.

Ateş bacayı sardı! Barış Alper Yılmaz ünlü fenomen ile görüntülendi! İkilinin yakınlaşmaları dikkatlerden kaçmadı! Ateş bacayı sardı! Barış Alper Yılmaz ünlü fenomen ile görüntülendi!... Haberi Görüntüle

'YERE DÜŞTÜ'

Tunaboylu, olay gününe dair açıklamalarda bulunarak, ''Eve geldiğimizde müşteki, aşırı kıskançlık nedeniyle sinir krizi geçirerek bana saldırdı. Kafama yumruk atmaya başladı. Kollarımla kafamı korumaya çalıştım ancak yumruk vurmaya devam etti. Sonra yeter artık diyerek ayağa kalktım ve kollarımı açtım. Sanırım bu sırada elim müştekinin yüz bölgesine gelmiş. Çünkü sonradan yüzünde morarma olduğunu gördüm. Kasten vurmadım. Topuklu ayakkabısı olduğu için yere düştü. Sabaha kadar sinir krizi devam etti. Sabah polis çağırdım. Gelen polislere ikimizde şikâyetçi olmadığımızı söyledik. Daha sonra 15 Ekim’de sosyal medya üzerinden hakkımda linç kampanyası başlattı. Ben kesinlikle kasten vurmadım" dedi.

Aybike Çelik'te Can Tunaboylu'nun darp ettiğine dair açıklama yaparak, "Çevresindeki insanlardan rahatsızdım, kıskançlığım yersiz değildi. İlişkinin bu şekilde yürüyemeyeceğini söyledim. Tırnaklarımı kendi göğsüne batırıp kırdı. Gözüme yumruk attı, tırnaklarımı göğsüme batırarak kırdı. Yüzüme tükürdü. Sistematik olarak darp edildim. Grubun vokalisti Kaan Boşnak'ın hamile eşine darp davasını da görünce şikayetçi olmaya karar verdim" dedi.

27 Temmuz 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcu... 27 Temmuz 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak,... Haberi Görüntüle

DURUŞMA EKİM AYINA ERTELENDİ

Olayla ilgili ise hakim diğer tanıkların dinlenmesi için mahkemeyi Ekim ayına erteledi. Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianameye göre 'kasten yaralama, 'hakaret' suçlarından 6 yıl 6 aya kadar hapis istemiyle dava açılmıştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

1

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading