Yandex Metrica

Sitede Ara

Yusuf Güney astral seyahat açıklamalarıyla aklın sınırlarını zorladı: Bir süredir dünyada yoktum...

Yusuf Güney astral seyahat açıklamalarıyla aklın sınırlarını zorladı: Bir süredir dünyada yoktum...

Ünlü şarkıcı Yusf Güney astal seyahat açıklamalarıyla gündeminden düşmezken o açıklamalara bir yenisini daha ekledi. Ünlü şarkıcı Güney bu kez de, "Bir süredir dünyada yoktum, geri döndüm. Manevi tarafıma yönelmiştim ama artık dünyevi işlere de zaman ayıracağım" açıklamasında bulundu.

Yaşam

24.05.2024, 11:38

Şarkılarıyla kendi hayran kitlesini oluşturan 39 yaşındaki ünlü şarkıcı Yusuf Güney, astral seyahate çıktığını açıklayarak nelerle karşılaştığını anlatmıştı.

Ünlü şarkıcı Güney, Kenan Işık'ı gördüğünü gelmek istemdiğini belirterek, "Şu an astral boyutta kaybolmuş durumda. Geri getirilebilir. Bunun teknikleri var. Uyanırsa öyle acayip şeyler anlatacak ki, beynimiz yanacak. Ben kendisini çok seviyorum. Kendisine hayranım. Kaybolduğunu düşünmüyorum, bence gelmek istemiyor'' demişti. 

Serdar Ortaç yine zil zurna sarhoş oldu! Sahnede duramayan sanatçıya hayranlarından tepki yağdı! Serdar Ortaç yine zil zurna sarhoş oldu! Sahnede duramayan sanatçıya... Haberi Görüntüle

''DÜNYADA YOKTUM GERİ DÖNDÜM''

O açıklamaları ile magazin dünyasında şaşkınlık yaratan ünlü şarkıcı Babaeski'de verdiği konserle hayranlarının karşısına çıktı. Ünlü şarkıcı konerinde astral seyahate ilişkin şaşırtan açıklamalarda bulundu.

Gençlik şenliklerinde koner veren ünlü şarkıcı, “Yeni projelerim geliyor. Bir süredir dünyada yoktum, geri döndüm. Manevi tarafıma yönelmiştim ama artık dünyevi işlere de zaman ayıracağım. Sevdiklerime yeni şarkılar sunmak istiyorum” dedi.

'Eşimle uyumlu muyum?' diyenler bu haber sizin için! Evliliğiniz Çin Felsefesi'ne göre hangi grupta? Yapıcı mı yoksa yıkıcı mı? 'Eşimle uyumlu muyum?' diyenler bu haber sizin için! Evliliğiniz Çin... Haberi Görüntüle

''UYANIK OLUN''

Ünlü şarkıcı Yusuf Güney hayranlarına, “Sizlerden ricam uyanık olun. Aradan tüm aracıları kaldırıp Allah’a sığının” dedi.

Güney, 2021 yılında katıldığı bir programda uzaya gitmek isteyip istemediği sorusuna ise,  "Astral seyahatle uzaya gittim, geldim. Astral seyahat bilimsel olarak da var. Düşünce gücüyle bedenden ruhu ayırıp zaman kısıtlaması yaşamadan her yere gidebiliyorsunuz. Gezegenler arası da ulaşım sağlayabiliyorsun. Bir süre astral seyahat deneyimi yaşadım ve uzaya gitmeyi başardım" yanıtını vermişti. 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

2

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading