Yandex Metrica

Yeşilçam'ın Afrodit'i Banu Alkan'dan çok konuşulacak bebek itirafı: Bugün bir bebeğim yoksa onun yüzünden...

Yeşilçam'ın Afrodit'i Banu Alkan'dan çok konuşulacak bebek itirafı: Bugün bir bebeğim yoksa onun yüzünden...

Yeşilçam'ın Afrodit'i Banu Alkan Dünya Güzellerim Masada programında dikkat çeken bir açıklama yaptı. Alkan, sektörde hala kendisiyle uğraşanların olduğu ve  ünlü bir sanatçı yüzünden bebeği olmadığını söyledi. 

Yaşam

03.03.2024, 14:13

Yeşilçam'ın en sevilen ünlü oyuncuları arasında yerini alan Afrodit lakaplı Banu Alkan magazin dünyasında yine adından söz ettirmeyi başardı.

65 yaşındaki Yeşilçam'ın Afroditi Banu Alkan yine çok konuşulacak bir çıkış daha yaptı.

Daha önce Mauro Icardi'yi aldattığı iddia edilmişti! Icardi- Wanda ayrılığında sürpriz karar! Daha önce Mauro Icardi'yi aldattığı iddia edilmişti! Icardi- Wanda ayrılığında... Haberi Görüntüle

65 YAŞINDA İLK KEZ EVLENDİ

Geçtiğimiz günlerde Alkan, Evrim Akın'ın programına kattılarak sevgilisi Kemal Yıldız ile evlendiğini duyurmuştu.

Kenan İmirzalıoğlu'nun sabrı kalmadı! Ünlü sunucu susmak bilmeyen yarışmacıya ağzının payını verdi! Kenan İmirzalıoğlu'nun sabrı kalmadı! Ünlü sunucu susmak bilmeyen yarışmacıya ağzının... Haberi Görüntüle

ALKAN'DAN ÇOK KONUŞULACAK BEBEK İTİRAFI

Ünlü oyuncu şimdilerde ise Safiye Soyman ile Dünya Güzellerim Masada programında sektörde yaşadığı üzüntülü bir hikayesini anlattı. Alkan'a; ''Bu piyasada ilk hayal kırıklığınızı hatırlıyor musunuz?' sorusu üzerine Alkan üzünütülü bir şekilde; 'Benimle hala uğraşanlar var. Bugün bir bebeğim yoksa ünlü bir şarkıcının yüzünden. Rahmetli annem yarım Türkçesi ile ‘Kızım ben bebek istiyorum’ derdi. Ben ‘Tamam anneciğim' dedim. Karar verdim derken birisi devreye girdi ve o bebeğim de olamadı. Ben Allah’a çok inanırım. O bebeğin mutlaka gazabına uğrayacaklardır. Adalete çok inanırım.” dedi. 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading