Yandex Metrica

DOLAR

32.45

%0 expand_less

EURO

34.83

%0 expand_less

ALTIN

2438.60

%0 expand_less

BIST

9915.62

%0 expand_less

BTC ($)

63163.39

%-1.1 expand_more

Yaşar Alptekin'den Serdar Ortaç'a çağrı: Bana yarım saatini ayır, seni Rabbimle tanıştırayım...

Yaşar Alptekin'den Serdar Ortaç'a çağrı: Bana yarım saatini ayır, seni Rabbimle tanıştırayım...

Ünlü oyuncu ve manken Yaşar Alptekin, hayatını dinine adayarak yaşamaya başlamış teleizyon dünyasından uzaklaşmıştı. Ünlü oyuncu Serdar Ortaç'a ulaşmaya çalıştığını ve dine yöneltmek istediğini anlattı. 

Yaşam

21.04.2024, 14:35

Bir zamanlar Türk dizi sektörüne damgasını vurmuş 62 yaşındaki Yaşar Alptekin, oyunculuk ve makenlik kariyerini geride bırakarak, İslam'a yönelmiş, hayatını dine göre yaşamaya adamıştı.

Geçtiğimiz hafta babasını kaybetmişti! Oyuncu Damla Ersubaşı yeni bir video paylaştı Geçtiğimiz hafta babasını kaybetmişti! Oyuncu Damla Ersubaşı yeni bir video... Haberi Görüntüle

''TİKTOK'TAKİ HALİNİ GÖRÜNCE AĞLADIM''

Uzun zamandır televizyon ekranlarında görülmeyen oyuncunun katıldığı bir programda Serdar Ortaç hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Ünlü oyuncu Alptekin, alkol alarak TikTok'ta yayın çeken Serdar Ortaç'ın videosunu gördüğünü sonrasında ise onula iletişime geçmek için uğraştığını söyledi. Alptekin; ''Serdar Ortaç’ın TikTok’taki halini görünce ağladım. Burada bir çığlık var. Yardım edin diye çığlık atıyor ve uçurumun eşiğinde.'' dedi.

Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu ünlüleri hedef aldı! 'Kim bilir yurtlarda kaç ünlü çocuğu var' diyerek sert sözleriyle gündem oldu! Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu ünlüleri hedef aldı! 'Kim bilir... Haberi Görüntüle

''SENİ RABBİMLE TANIŞTRIMAK İÇİN GÖNÜLLÜYÜM''

Yaşar Alptekin, ünlü şarkıcının maneviyata yönelmesini gerektiğini belirterek; Hiçbir şekilde tanımadığım halde Serdar’a ulaşmaya çok çalıştım ama ulaşamadım. Maneviyata ihtiyacı var. Serdar, ben seninle tanışamadım. Seninle tanışmak istiyorum ve bazı şeyler anlatmak istiyorum. Seni Rabbimle tanıştırmak istiyorum. Seni Rabbimle tanıştırmak için gönüllüyüm. Yarım saat fazla değil. O yoğun iş temponda yarım saat bana ayırmanı senden rica ediyorum. Bu isteğim benim için değil senin için.'' dedi.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Loading