Yandex Metrica

Var Böyle Tipler hesabıyla ünlenmişlerdi! Milyonluk vurgun yapan Kıvanç Talu ve Beril Talu davasında yeni gelişme!

Var Böyle Tipler hesabıyla ünlenmişlerdi! Milyonluk vurgun yapan Kıvanç Talu ve Beril Talu davasında yeni gelişme!

Ünlü fenomenlerin dolandırıcılıık vakaların dahil olan Var Böyle Tipler ile ünlenenen Kıvanç Talu ve Beril Talu yakın çevresini yaklaşık 150 milyon dolandırmış ve Gürcistan'a kaçarken yakalanmışlardı. Ünlü fenomen çift hakkında yeni bir gelişme daha yaşadnığı kuoförlerini dedolandırdıkları öğrenildi.   

Yaşam

07.04.2024, 23:30

Türkiye'de dolandırıcılık davalarına karışan ünlü fenomenler arasında yerini alan sosyal medyada ''Var Böyle Tipler'' karakteri ile ünlenen Kıvanç Talu ve Beril Talu, ponzi sistemiyle yakın çevresini yakaşık 150 milyon TL dolandırdıkları ve sonrasında Gürcistan'a kaçmak için hazırlık yaptıkları öğrenilmişti. 

Candan kardeşler hapiste ölümle burun buruna! Fenomen Nihal Candan açlık grevine kalkıştı zayıflık hastalığa yakalandı! Candan kardeşler hapiste ölümle burun buruna! Fenomen Nihal Candan açlık... Haberi Görüntüle

GÜRCİSTAN'A KAÇARKEN YAKALANMIŞTI

Sabiha Gökçen Havaalanı'ndan kaçmak üzereyken 5 Ocak 2024 günü yakalanan çift hakkında İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başavcılığı soruşturma başlatmış ve tutuklanmışlardı. 

Cezaevinden tahliye edilmişti! Nihal Candan kendi imkanlarıyla evine giderken sinir krizi geçirdi! Nedeni ise çok geçmeden ortaya çıktı! Cezaevinden tahliye edilmişti! Nihal Candan kendi imkanlarıyla evine giderken sinir... Haberi Görüntüle

KUAFÖRLERİNİ DE DOLANDIRDILAR

Talu çifti hakkında yürütülen soruşturma kapsamında yeni bir gelişme yaşandığı öğrenildi. Çiftin Nişantaşı'nda bulunan kuaförleri Ali K. çift hakkında şikayette bulundu.

Acun Ilıcalı cezalarını kesti! Survivor Yunus Emre ve Ogeday'ın yumruklu kavgasında görülmemiş ceza! Acun Ilıcalı cezalarını kesti! Survivor Yunus Emre ve Ogeday'ın yumruklu... Haberi Görüntüle

DÜKKAN AÇMAYI TEKLİF ETMİŞ

Talu çiftinin kuaför Ali K.'yı aradığını ve sosyal medya hesabı üzerinden halini sormak için mesaj attığını belirtmiş, sonrasında ise ''bir projem var'' diyerek teklif sunduğunu belirtti.  Talu ailesinin Bağdat Caddesi Çiftehavuzlar'da dükkan açmak istediğini ve birlikte çalışamyı teklif ettiği öğrenildi. 

Kim Milyoner Olmak İster'de skandal anlar! Soruyu bilemedi, yarışmayı terk etti! Kim Milyoner Olmak İster'de skandal anlar! Soruyu bilemedi, yarışmayı terk... Haberi Görüntüle

SAVCILIK YENİ BİR SORUŞTURMA BAŞLATTI

Tekliften memnun olduğunu belirten kuaför Ali K. kandırıldığını sonradan fark ettiğini 31 Ekim günü ise 7 bin dolar yaklaşık 224 bin TL'yi elden verdiğini söyledi.  Kuaför Ali K.'nın dükkana ortak olma vaadiyle çift tarafından dolandırıldığı gerekçesiyle yeni bir soruşturma başlatıldığı öğrenildi. 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Loading