Yandex Metrica

Ünlü şarkıcı Ebru Polat'tan şoke eden açıklama: Yahudiler gibi yaşıyorum

Ünlü şarkıcı Ebru Polat'tan şoke eden açıklama: Yahudiler gibi yaşıyorum

Açıklamalarıyla ve sosyal medyadaki paylaşımlarıyla gündeme gelen ünlü şarkıcı Ebru Polat katıldığı bir televizyon programında ''Yahudiler gibi yaşıyorum'' demesi şaşkınlık yarattı. 

Yaşam

22.05.2024, 15:56

Asıl mesleği Avukatlık olan ancak şarkıcılığa giriş yapan Ebru Polat, Aramızda Kalmasın'ın konuğu oldu.

Seni Yerler, Seni Aldattım, Kalp Ayazı, Çili Bom, Hava Çok Sıcak gibi şarkıları seslendiren 40 yaşındaki Ebru Polat programdaki sözleriyle magazin dünyasının gündemine oturdu. 

Katıldığı programda kariyeri ve özel hayatından bahseden ünlü oyuncu Polat, açıklamalarıyla şaşkınlık yarattı. 

Danla Biliç ünlü futbolcuyla ilişkisi doğrulandı! İkilinin baş başa tatile gittiği ortaya çıktı! Danla Biliç ünlü futbolcuyla ilişkisi doğrulandı! İkilinin baş başa tatile... Haberi Görüntüle

''ŞARKICILARDA GÖRGÜSÜZLÜK VAR''

Ünlü sanatçı Polat, ''Oyuncular, şarkıcılar kadar görgüsüz değil. Ben dahil tüm şarkıcılarda görgüsüzlük var.'' açıklamasında bulundu.

19 Temmuz 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcu... 19 Temmuz 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan,... Haberi Görüntüle

''YAHUDİLER GİBİ YAŞIYORUM''

Ünlü şarkıcı Yahudiler gibi yaşamayı seviyorum diyerek, ''Ben Yahudiler gibi yaşamayı seviyorum. 100 lira kazandıysam 50 lirasını saklarım yatırım için 25 lirasıyla yardım yaparım, 25 lirasını da kendi lüksüme harcarım. Böyle yaşıyorum.'' dedi.

Her şeyi yapıyorum diyen ünlü sanatçı Polat, ''Ben çok kazanıyorum, sadece şarkıcılık yapmıyorum ticaret yapıyorum her şeyi yapıyorum.” dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading