Yandex Metrica

Ünlü rapçi Sefo'nun etekli pozları yeniden gündemde: Kadınlara nasıl kaptırdık...

Ünlü rapçi Sefo'nun etekli pozları yeniden gündemde: Kadınlara nasıl kaptırdık...

Rap sanatçıları arasında yerini alan ünlü rapçi Sefo geçtiğimiz yıl İskoçya sokaklarında etekle dolaşmış, sosyal medya hesabından da o pozlaarını paylaşmıştı. Sefo'nun o pozları gündemden düşmezken, katıldığı programda; ''Neden kadınlara kaptırdık bilmiyorum. Püfür püfür'' dedi.

Yaşam

18.03.2024, 18:09

''Bilmem Mi?'', ''Araba'', ''Affettim'', ''Bonita'' gibi rap şarkılarıyla gündeme gelen Sefo lakaplı 25 yaşındaki Seyfullah Sağır, geçtiğimiz yıl İskoçya sokaklarında geleneksel kıyafet 'Kilt' ile Edinburg sokaklarında dolaşmış, hayranlarının beğenisine sunduğu etekli pozları ise çok konuşulmuştu.

Yeşilçam yıldızı Nuri Alço'dan sağlık durumu ile ilgili yeni açıklama Yeşilçam yıldızı Nuri Alço'dan sağlık durumu ile ilgili yeni açıklama Haberi Görüntüle

ETEK GİYMENİN NASIL BİR HİS OLDUĞUNU ANLATTI

Ünlü rapçi Eser Yenenler'in sunduğu Youtube programına katılan Sefo'ya etekli pozlarını sordu ve izleyiciyi kahkaya boğdu. Sefo etek giymenin nasıl bir his olduğunu anlattı. Sefo;  "Etek giymek keyifli bence. Neden kadınlara kaptırdık bilmiyorum. Püfür püfür"

Eser Yenenler, ''aşırı rahat değil mi?'' diyerek cevap verirken Sefo ise; "Çok iyi bizde olmalıydı'' diye eklerken izleyiciyi kahkahaya boğdu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Loading