Yandex Metrica

Ünlü komedyenden ders niteliğinde hareket! Gösteri gelirlerini Filistin'e bağışlayacağını duyurdu!

Ünlü komedyenden ders niteliğinde hareket! Gösteri gelirlerini Filistin'e bağışlayacağını duyurdu!

Birçok projede yer almış ekranalrın sevilen ismi ünlü komedyen Doğu Demirkol, bu yaz açık hava sahnelerinden elde ettiği geliri Filistin halkına bağışlayacağını duyurdu. Ünlü komedyen ayrıca sosyal medya hesabından ''Özgür Filistin'' etiketi ile de paylaşım yaparak desteğini belirtti. 

Yaşam

28.05.2024, 11:19

Tutunamayanlar, Ölümlü Dünya, Bayi Toplantısı, Doğu gibi projelerde yer almış 35 yaşındaki, ünlü komedyen Doğu Demirkol, sosyal medya hesabı İnstagram üzerinden Filistin'e destek mesajı paylaştı. 

7 Ekim'den bu yana İsrail'in 40 binden fazla masum sivili şehit etmesinden sonra Refah'da çadır kente saldırmıştı. 

'İlk Tofaş'ımı aldığımda daha mutluydum' dedi! Acun Ilıcalı'nın Ferrari yorum viral oldu! 'İlk Tofaş'ımı aldığımda daha mutluydum' dedi! Acun Ilıcalı'nın Ferrari yorum... Haberi Görüntüle

DOĞU DEMİRKOL'DAN FİLİSTİN'E DESTEK

Tüm dünyada sanat camiasından sesler Filistin için yükselirken Türkiye'den de Sinan Akçıl ve Doğu Demirkol Filistin için seslerini duyurdu. 

Öz kızını taciz eden baba, çocuğunu yeniden evine istedi: TRHaber şok dosyayı açıklıyor Öz kızını taciz eden baba, çocuğunu yeniden evine istedi: TRHaber... Haberi Görüntüle

GELİRİNİ FİLİSTİN'E GÖNDERECEK

Sosyal medya hesabından Doğu Demirkol Filistin için,'' Bu yaz oynanacak açık hava oyunlarımın hepsinin bütün geliri Filistin'e gönderikecektir'' açıklamasında bulundu.

İsrail katliamına dur diyen ünlü isim sosyal medye hesabından ''freepalestine (Özgür Filistin)'' etiketi ile paylaşımda bulundu.

 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading