Yandex Metrica

Ünlü iş adamına abayı yaktı! Bade İşçil 'daha açılamadım' diyerek platonik aşkını duyurdu!

Ünlü iş adamına abayı yaktı! Bade İşçil 'daha açılamadım' diyerek platonik aşkını duyurdu!

Ünlü oyunu Bade İşçil Bebek'te spor yaparken görüntülendi. Basın mensuplarıyla özel hayatı hakkında konuşan İşçil, henüz açılamadığını belirterek ünlü iş insanı Saddetin Saran'a platonik aşkını duyurdu. 

Yaşam

25.04.2024, 12:16

Ufak Tefek Cinayetler, Ezel, Kuzey Güney, Aşk 101 gibi dizilerde rol almış 40 yaşındaki ünlü oyuncu Bade İşçil, Bebek'te spor yaparken görüntülendi. 

Evlilik teklifi almıştı! Ünlü oyuncu Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım çiftinden herkesi şoke edecek açıklama! Evlilik teklifi almıştı! Ünlü oyuncu Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım... Haberi Görüntüle

SADETTİN SARAN' A GÖNLÜNÜ KAPTIRDI

Basın mensupları ile samimi bir sohbette bulunan ünlü oyuncu İşçil, ünlü iş insanı Saddetin Saran'a olan plotanik aşkından bahseti.

Geçtiğimiz aylarda da konu hakkında konuşan ünlü oyuncu İşçil, Saran ile tanışma aşamasında olduğunu belirtmiş, ''Daha bir yemeğe çıkalım görüşelim de. Değerlendirmedeyim. Aramız da kalsın şimdilik. Daha açılamadım. Ben daha yeni tanıyorum. Tanıdıkça olursa görürsünüz. Gideceğim teklif edeceğim gözetiyorum şu an'' demişti. 

Türkiye'yi terk edip İtalya'ya yerleşmişti! Can Yaman'ın egosu tavan yaptı: Benim gibi uluslararası aktörler... Türkiye'yi terk edip İtalya'ya yerleşmişti! Can Yaman'ın egosu tavan yaptı:... Haberi Görüntüle

PLATONİK AŞK YAŞADIĞINI DUYURDU

Basın mensuplarının sevgili olduklarına daiar iddiaların ortaya atıldığını belirtmesi üzerine ise İşçil aşk hayatı hakkında konuştu.  

İşçil, ''Ben öyle bir şey demedim. Herkes kendi kendine gelin güvey oluyor. Platonik aşk devam ediyor.'' diye konuya açıklık getirdi.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Loading